Marketing Report
XITE en Azerion slaan handen ineen voor ad sales samenwerking in Duitsland

XITE en Azerion slaan handen ineen voor ad sales samenwerking in Duitsland

Azerion heeft een exclusief Connected TV (CTV) partnership gesloten met XITE. De premium advertentie-inventory op XITE's tv-zenders en interactieve tv-app, zal direct en programmatic worden aangeboden via Azerion's in-house supply-side platform, Improve Digital.

De combinatie van tv en digitaal biedt adverteerders een tal van voordelen, zoals het inzien van tv-impressies, verschillende targeting opties en innovatieve advertentieformaten die de betrokkenheid van kijkers vergroten. Daarnaast worden premium video-omgevingen veel meer vertrouwd door consumenten dan andere mediakanalen, zoals social media.

Andreas Stietzel, VP van Azerion DACH: “De vraag naar CTV-reclame groeit snel, aangezien smart-tv's bijna in elke huiskamer aanwezig zijn. Adverteerders moeten inspelen op het veranderende gebruiksgedrag van met name jonge doelgroepen zoals Gen Z en millennials, voor wie het traditionele tv-gebruik steeds verder afneemt. Daarom is CTV een integraal onderdeel geworden van de mediamix. Met XITE bieden we adverteerders een interessante CTV-reclameomgeving met hoogwaardige content en een hoge mate van kijkersbetrokkenheid, omdat muziek pure emotie is."

Ingmar Rood, Director Sales & Partnerships bij XITE: “XITE is hard aan het groeien en daarom zochten we naar een sterke, lokale partner om onze premium CTV inventory in Duitsland te monetizen. De geavanceerde technologie en de expertise van het verkoopteam van Azerion passen perfect bij onze ambitie om van nog grotere waarde te zijn voor adverteerders.”

www.azerion.com

www.xite.nl

Lees ook:

[Interview] Tom Nederend: WielerOrakel, een uit de hand gelopen hobby

17-04-2024 | 14:21:00
Marketing Report houdt een serie interviews met sites die aangesloten zijn bij Azerion. WielerOrakel is een site en podcast voor de wielrenliefhebber met voorspellingen en veel data. We spreken hierover met Tom Nederend

[Vacancy] Azerion has a position for Key Account Manager Gaming

12-04-2024 | 09:25:00
Azerion is directly looking for a Key Account Manager Gaming

[Vacancy] Azerion has a position for Game Analyst

08-04-2024 | 10:09:00
Azerion is directly looking for a Game Analyst

[Vacancy] Azerion has a position for Consolidation and Technical Accounting Specialist

08-04-2024 | 09:44:00
Azerion is directly looking for a Consolidation and Technical Accounting Specialist

[Vacancy] Azerion has a position for External Reporting and Technical Accounting Manager

11-03-2024 | 08:14:00
Azerion is directly looking for an External Reporting and Technical Accounting Manager-Schiphol-Rijk, Noord-Holland

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief