Marketing Report
Youvia en Young Victory Athletics verlengen sponsorship deal nieuws

Youvia en Young Victory Athletics verlengen sponsorship deal

Het Nederlandse Youvia (voorheen DTG en bekend van de Gouden Gids en De Telefoongids) en de Rwandese vrouwenvoetbalclub Young Victory Athletics (YOUVIA WFC) verlengen hun sponsorship deal met een jaar.
 
Raymond van Eck, CEO van Youvia: "Vanuit onze medewerkers is aangegeven om vaker stil te willen staan bij Corporate Social Responsibility. Door middel van het sponsoren van vrouwenvoetbalclub YOUVIA WFC geven we hier gehoor aan. Daarnaast is het ook een dikke knipoog naar het verleden waar we als Gouden Gids Feyenoord in de jaren ’80 en het Nederlandse voetbal in de jaren ’90 en begin ’00 sponsorden. Maar belangrijker nog is de bijdrage aan inclusiviteit. Het geeft invulling aan zowel gelijkheid in sport (vrouwenvoetbal) en vooral ook vrouwenrechten. We vinden het belangrijk een duurzame impact te maken. YOUVIA WFC heeft een bijzonder mooie en grote impact op de community bijvoorbeeld door scholarships voor meisjesonderwijs en we vinden het erg mooi dat we hier een bijdrage aan kunnen leveren."

Dankbaar

Ndarama Mark, CEO en Founder van YOUVIA WFC: "We zijn meer dan dankbaar voor deze voortdurende samenwerking met onze gewaardeerde hoofdsponsor. Youvia heeft een belangrijke rol gespeeld bij het realiseren van onze dromen en ambities om vrouwen en meisjes in hun kracht te zetten door middel van sport. Met de niet-aflatende steun en het vertrouwen van Youvia in onze visie, bereiken we zeker nog grotere hoogten en prestaties het komende seizoen."
 
 
Lees ook:

Ocean Outdoor verlengt partnership met NOC*NSF tot 2032

18-09-2023 | 11:22:00
Ocean wil met deze relatie graag bijdragen aan de ambitie van NOC*NSF om Nederland het sportiefste land ter wereld te laten worden.

Odido vervangt T-Mobile ook bij FC Utrecht

05-09-2023 | 13:47:00
Odido is de rest van dit seizoen op de shirts van zowel de mannen als vrouwen van FC Utrecht te zien

HEMA, Albert Heijn en Jumbo sterkste sponsormerken

23-08-2023 | 12:29:00
HEMA is het sterkste sponsormerk van Nederland in 2023. Dit blijkt uit het Sponsor Merkenonderzoek van Hendrik Beerda Brand Consultancy. Dit onderzoek meet sinds 2008 de reputatie van de grootste sponsors en hun sponsorpartners

Exact sponsort Europese Kampioenschappen Wielrennen 2023

22-08-2023 | 11:02:17
Sponsorship versterkt zichtbaarheid softwareontwikkelaar en staat voor verbinding  

Summio Parcs sponsort Sifan Hassan

21-08-2023 | 08:44:48
Sifan Hassan heeft zich verbonden aan vakantieparkenmerk Summio Parcs. Global Sports Communication en Summio Parcs werken de komende twee jaar samen.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.