Marketing Report
Youvia en Young Victory Athletics verlengen sponsorship deal nieuws

Youvia en Young Victory Athletics verlengen sponsorship deal

Het Nederlandse Youvia (voorheen DTG en bekend van de Gouden Gids en De Telefoongids) en de Rwandese vrouwenvoetbalclub Young Victory Athletics (YOUVIA WFC) verlengen hun sponsorship deal met een jaar.
 
Raymond van Eck, CEO van Youvia: "Vanuit onze medewerkers is aangegeven om vaker stil te willen staan bij Corporate Social Responsibility. Door middel van het sponsoren van vrouwenvoetbalclub YOUVIA WFC geven we hier gehoor aan. Daarnaast is het ook een dikke knipoog naar het verleden waar we als Gouden Gids Feyenoord in de jaren ’80 en het Nederlandse voetbal in de jaren ’90 en begin ’00 sponsorden. Maar belangrijker nog is de bijdrage aan inclusiviteit. Het geeft invulling aan zowel gelijkheid in sport (vrouwenvoetbal) en vooral ook vrouwenrechten. We vinden het belangrijk een duurzame impact te maken. YOUVIA WFC heeft een bijzonder mooie en grote impact op de community bijvoorbeeld door scholarships voor meisjesonderwijs en we vinden het erg mooi dat we hier een bijdrage aan kunnen leveren."

Dankbaar

Ndarama Mark, CEO en Founder van YOUVIA WFC: "We zijn meer dan dankbaar voor deze voortdurende samenwerking met onze gewaardeerde hoofdsponsor. Youvia heeft een belangrijke rol gespeeld bij het realiseren van onze dromen en ambities om vrouwen en meisjes in hun kracht te zetten door middel van sport. Met de niet-aflatende steun en het vertrouwen van Youvia in onze visie, bereiken we zeker nog grotere hoogten en prestaties het komende seizoen."
 
 
Lees ook:

Samsung sponsor Nederlandse Basketball Bond met oog op Olympische Spelen Parijs

28-02-2024 | 15:41:00
Om de sport naar een nog hoger niveau te tillen, gaan Samsung en de Nederlandse Basketball Bond (NBB) een 3-jarig partnership aan

Heineken hoofdsponsor Amsterdam 750

27-02-2024 | 16:24:00
Amsterdam en Heineken slaan de handen ineen om de 750ste verjaardag van de stad mede mogelijk te maken

Heineken Experience opent tentoonstelling Oracle Red Bull F1-auto van Max Verstappen

21-02-2024 | 10:51:00
De Heineken Experience biedt het hele jaar door toegang tot een tentoonstelling waar Formule 1 fans de Oracle Redbull F1-racewagen kunnen bewonderen

Energiedirect en PSV verlengen sponsorship tot 2026

13-02-2024 | 13:12:21
Energiedirect en PSV hebben hun partnerschap verlengd tot 2026 verlengd

Real Madrid sluit sponsordeal met HP

04-02-2024 | 15:47:00
Real Madrid heeft een wereldwijde technologie-sponsorovereenkomst met HP aangekondigd

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.