Overname B12 Consulting door Yuma

Overname B12 Consulting door Yuma

Yuma en B12 Consulting ('B12'), een speler in België op het gebied van data en kunstmatige intelligentie, bundelen hun krachten. Met de integratie van B12 in Yuma zal de groep de volledige digitale transformatie van klanten verder kunnen versterken. B12, met een hoofdkantoor in Louvain-la-Neuve (België), beschikt over geavanceerde expertise op het gebied van data en AI in de Benelux om innovatie en digitale verbeteringen voor bedrijven in verschillende sectoren te stimuleren.

Yuma biedt oplossingen voor het volledige digitale landschap, van strategie en ideevorming tot uitvoering en de operatie. Het bundelen van de krachten markeert een belangrijke mijlpaal voor Yuma. Het bedrijf versterkt hiermee zijn capaciteiten op het gebied van AI-gestuurde strategieën en data-analyse.

Pascal Laffineur, CEO van Yuma: "Bij Yuma zetten we ons in voor een revolutie op het gebied van digitale transformatie door middel van samenwerking en innovatie. Toen we de Benelux AI-markt onderzochten, kwam B12 als beste uit de bus op het gebied van technische vaardigheden en het vermogen om AI om te zetten in robuuste, volwassen oplossingen. Het werk dat ze hebben gedaan om de ontwikkeling van mRNA-vaccins te verbeteren of om de Brusselse traminfrastructuur proactief te monitoren zijn hier slechts twee voorbeelden van. We zijn dan ook bijzonder trots dat B12 zich aansluit bij Yuma, waar ze collega's vinden in UI/UX, architectuur, softwareontwikkeling en managed services. B12's aanbod en track-record met meer dan 400 succesvolle projecten op het gebied van data en AI sluiten perfect aan bij onze visie om organisaties te laten floreren in het digitale tijdperk. Samen kunnen we de meest geavanceerde oplossingen leveren die duurzame groei en concurrentievoordeel voor onze klanten opleveren. We kijken ernaar uit om de 45 AI-experts van B12 te verwelkomen en samen een ongeëvenaard competentieniveau naar onze klanten te leveren."

Michel Herquet, Managing Partner van B12: "Deel uitmaken van Yuma biedt B12 een boeiende kans om ons bereik uit te breiden en ons aanbod te verbeteren. Samen kunnen we oplossingen op maat bieden voor de complexe uitdagingen waar bedrijven vandaag de dag mee te maken hebben. Deze samenwerking onderstreept onze toewijding om AI toe te passen om tastbare waarde en betekenisvolle impact voor onze klanten te genereren, en het te gebruiken als een drijvende technologie in plaats van enkel een tool om mee te experimenteren."

www.weareyuma.com

www.b12-consulting.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

[The List] Whello

12-06-2024 | 13:14:00

Cheil Benelux en Samsung lanceren Limited Edition Shortcut Sneaker

12-06-2024 | 09:46:15
Doe een bepaalde move met je schoenen en je Samsung telefoon reageert. De verschillende moves corresponderen met acties op je telefoon

[Marketing Report TV] Mark Schoones over Twenty Two en de ontwikkelingen in de banenmarkt

12-06-2024 | 08:00:00
Mark Schoones, Creative Director bij Twenty Two, is te gast bij Marketing Report TV. In gesprek met Peter Wybenga vertelt hij de ontwikkeling in de banenmarkt.

[Vacatures] ACE | Blauw Gras zoekt een Sr. Account Manager

12-06-2024 | 07:54:00
ACE | Blauw Gras is per direct op zoek naar Sr. Account Manager -Fulltime · Amsterdam

[RAW Countdown to Cannes] Inti Spijker

12-06-2024 | 07:00:00
RAW komt ook dit jaar met een mooie delegatie naar Cannes. Iedere dag stellen mensen uit de delegatie zich voor. 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.