Marketing Report
Yune creatief contentpartner Alphabet Nederland nieuws

Yune creatief contentpartner Alphabet Nederland

MobiliteitspartnerAlphabet Nederland heeft na een uitvoerig pitchtraject gekozen voor Yune als creatief en social agency. Yune wordt per direct verantwoordelijk voor de marketingstrategie, creatie en contentproductie.

Alphabet is opgericht in 1997 als divisie van de BMW Group. Met het hoofdkantoor in München wordt de organisatie in meer dan 30 landen wereldwijd vertegenwoordigd als toonaangevende mobiliteitspartner.

Thijs Jaski, Managing Director Yune: “Met Alphabet voegen we een enorm enthousiast, menselijk gedreven en bovenal innovatief merk aan ons portfolio toe. We kijken ernaar uit om samen met hen de komende jaren te bouwen aan de missie om Alphabet de meest duurzame, innovatieve en flexibele mobiliteitspartner van Nederland te maken.”

Greo Belgers, CMIO Alphabet Nederland: ‘’Wij zijn voortdurend bezig onszelf te verbeteren en opnieuw uit te vinden om mobiliteit écht verder te brengen. Daar hoort een sterke partner bij, die we nu hebben gevonden in Yune.”

www.yune.nl

www.alphabet.com

Lees ook:

KitKat kiest Yune als social agency

01-02-2024 | 11:17:00
KitKat brengt haar social media-activiteiten onder bij Yune. Het bureau wordt verantwoordelijk voor strategie, creatie en contentproductie

Pathé introduceert loyaltyprogramma Club Pathé

25-09-2023 | 17:28:00
Met een vernieuwde naam en visuele identiteit biedt Pathé een gratis loyaliteitsprogramma dat één plek biedt voor bezoekers om hun tickets te kopen

JUMP! RETAIL, Yune en JCDecaux ontwikkelen campagne IAMTORO

14-09-2023 | 11:57:00
JUMP! RETAIL en Yune ontwikkelden in samenwerking met JCDecaux een campagne voor IAMTORO, het ondergoedmerk van Everon Jackson Hooi, Marc van Eck en Roland Ykel, waarin de "gewone" man centraal staat

[Interview] Ferdi Gökhan (Yune) over de combinatie van wetenschap en creativiteit

28-07-2023 | 16:36:00
Ferdi Gökhan combineert wetenschap en creativiteit en is sinds februari 2021 Head of Science en Behavioural Strategist bij Yune. We spreken hem over onder meer de combinatie van wetenschap en creativiteit alsmede kunstmatige intelligentie (AI).

Besma Ayari en Annemieke Mol managementteam Yune

26-06-2023 | 13:47:00
Social content- en videobureau Yune hervormt haar managementteam met de toevoeging van Besma Ayari en Annemieke Mol

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.