Marketing Report
[Vacatures] Zandbeek zoekt een Senior Communicatieadviseur RWS vacatures

[Vacatures] Zandbeek zoekt een Senior Communicatieadviseur RWS

Zandbeek is per direct op zoek naar een:

Senior Communicatieadviseur RWS

Jij bent een gelouterde communicatieadviseur met een groot hart voor de maatschappij. Zeker als het gaat over omgevingscommunicatie neem jij op elk knooppunt de juiste afslag. Doordat jij je als een vis in het water voelt bij overheidsorganisaties is een beetje kantoorjargon jou ook niet vreemd. Sterker nog, nieuwe woorden als ‘instandhoudingsopgave’ maken je eerder nieuwsgierig. Wat nog ontbreekt is een plek om al die kwaliteiten op het hoogste niveau in te zetten.

Over jou

Als senior communicatieadviseur voor onze klant Rijkswaterstaat (RWS) krijg je die kans, en mag je aan de slag voor grote infrastructurele projecten.

 • Minimaal 5 jaar werkervaring als communicatieadviseur bij een bureau of bij een overheidsinstantie
 • Een academische of hbo-opleiding
 • 32 tot 40 uur beschikbaar per week 
 • Zelfredzaam, flexibel en stressbestendig
 • Ervaring met communicatie in een politiek-bestuurlijk gevoelige context
 • Affiniteit met projectmatige werkzaamheden

 

Wat ga je doen?

RWS is een van onze belangrijkste klanten. Binnen ons team ben jij verantwoordelijk voor onder andere interne communicatietrajecten, procescommunicatie en overige infrastructurele communicatie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en werkt nauw samen met onze projectmanagers, adviseurs en specialisten. Dat doe je voornamelijk vanuit ons kantoor in Eindhoven, maar je zult ook regelmatig op pad gaan om de kantoren van Rijkswaterstaat te verkennen. Een selfie op de belevingssteiger van Westraven kan dan niet ontbreken.
 
We verwachten veel zelfstandigheid, flexibiliteit en stressbestendigheid van je als senior communicatieadviseur. Je weet abstracte plannen op creatieve wijze naar trefzekere middelen te vertalen en presenteert deze middelen met hetzelfde gemak aan de opdrachtgever. Daarnaast adviseer je onze klant over de beste aanpak, middelen en timing om alle doelstellingen te halen.

Voordat je in de mail klimt, nog even een paar checks:

Ervaring met diverse communicatietrajecten is in deze functie belangrijk. Hoe meer kwaliteiten je hebt op dit gebied, hoe beter. We werken namelijk aan veel verschillende projecten binnen RWS. Van omgevingscommunicatie tot interne communicatietrajecten en van beleidscommunicatie tot communicatie rondom strategische trajecten binnen en buiten de organisatie. Met jouw communicatietalent en -ervaring bouw je aan een sterke basis voor een jarenlange samenwerking. Want jij weet dat zonder goede fundering de weg snel ineenzakt. En dat om draagvlak te creëren bij omwonenden, burgers en bedrijven, je er vooral niet te snel met de stoomwals overheen moet gaan.

Over ons

Ons verhaal begint in 1995. We komen uit de startblokken als corporate communicatiebureau, worden volwassen als prijswinnend contentmarketingbureau en groeien uit tot wat we vandaag zijn: een fanatiek familiebedrijf waarin full funnel creativiteit het kloppend hart vormt.

Wij vinden, vertellen én verspreiden de verhalen die een merk zo onmiskenbaar een merk maken. We laten het uitspringen boven het spervuur van duizenden boodschappen die dagelijks onze kant op schieten. Want het is onze missie om te zorgen dat onze verhalen niet hetzelfde lot wachten als de overgrote meerderheid van alle commerciële content: onzichtbaarheid. 

Wat wij jou bieden:

 • Werk op een hoog (creatief en strategisch) niveau
 • Collega’s op een nog hoger niveau
 • Drie keer per week lunchen op kosten van de baas. Met broodjes, soep en een yoghurt- en saladebar. Work hard, plate hard
 • Een zitfiets voor de fitte collega’s, een volle chipskast voor de bourgondische collega’s
 • Vaste vrijmibo’s, spontane domibo’s, sporadische womibo’s, twijfelachtige dimibo’s en af te raden mamibo’s  
 • Een salaris dat recht doet aan je ervaring en kwaliteiten, met ruimte voor en ondersteuning bij verdere individuele ontwikkeling 

 

En natuurlijk nog wat fijne extra’s: 

 • Een pensioenregeling 
 • 25 vakantiedagen 
 • Een fietsplan  
 • Opleidingsbudget van €2.000,00 per jaar  

 

Hoe nu verder?

We zijn eerlijk: de lat ligt best hoog. Maar als jij hem aantikt, krijg je hier de kans om nog veel beter te worden. Ben je er nog? Mooi! Solliciteer dan nu via de button hieronder en geef je carrière een Z. Bij vragen kun je contact opnemen via personeelszaken@zandbeek.com of 06 - 12921710 of solliciteer hier.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

www.zandbeek.com

Lees ook:

N=5 Grote Winnaar Content Marketing Awards 2023 - Axioma, iO en Cheil runners-up

28-11-2023 | 23:06:00
Onder het genot van de virtuoze presentatie van Iris van Lunenburg zijn op 28 november in Beeld en Geluid in Hilversum de winnaars van de tweede editie van de Content Marketing Awards bekendgemaakt

Zandbeek ontwikkelt knuffel-campagne voor NHA

19-10-2023 | 09:23:00
NHA brengt een ode aan iedereen die het roer omgooit en zijn eigen dromen waarmaakt. Zandbeek ontwikkelde de campagne.

[Vacatures] Zandbeek zoekt een Junior Communicatieadviseur RWS

13-10-2023 | 09:36:00
Zandbeek is per direct op zoek naar een Junior Communicatieadviseur RWS

[Vacatures] Zandbeek zoekt een Junior Projectmanager

22-09-2023 | 10:58:00
Zandbeek is per direct op zoek naar een Junior Projectmanager

[Vacatures] Zandbeek zoekt een Merkstrateeg

18-08-2023 | 10:28:00
Zandbeek is per direct op zoek naar een Merkstrateeg

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.