Marketing Report
Zandbeek werkt voor Bruynzeel cosmetic homecare nieuws

Zandbeek werkt voor Bruynzeel cosmetic homecare

Het schap met schoonmaakproducten is een merk rijker: Bruynzeel cosmetic homecare is vanaf deze week verkrijgbaar bij Albert Heijn. Het Eindhovense bureau Zandbeek is vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van deze nieuwe lijn schoonmaakmiddelen.

Zandbeek mocht zich intensief bemoeien met alles wat Bruynzeel cosmetic homecare definieert: van positionering tot merkidentiteit en van verpakkingsontwerp tot campagne-uitingen. De introductiecampagne, bestaande uit een mix van out-of-home, online, tv (billboards) en POS-materialen, is vanaf nu zichtbaar.

Bureaumethodiek

Om het merk Bruynzeel cosmetic homecare onderscheidend te kunnen positioneren in het competitieve speelveld, is gebruik gemaakt van de eigen bureaumethodiek van Zandbeek: RootZ.

Jasper van Zandbeek: "Binnen deze methode, die vertrekt vanuit het principe van authenticiteit, staat het archetypisch denken van de Zwitserse psycholoog en psychiater Carl Gustav Jung centraal. Voor Bruynzeel cosmetic homecare leidde het traject naar de archetypische Liefhebber. Zo kwamen we uiteindelijk uit bij de merkbelofte: Bruynzeel, is van je huis houden.”  

Alex van Wijk, general manager van Bruynzeel cosmetic homecare: “Bruynzeel staat al meer dan 125 jaar bekend om Nederlands vakmanschap. Veel mensen kennen Bruynzeel van zijn keukens of vloeren. Het merk kent een lange traditie in het ontwerpen van deze kwaliteitsproducten voor in huis. Bruynzeel cosmetic homecare combineert deze ervaring met haar kennis van het huishouden."

Credits:
Opdrachtgever: Bruynzeel cosmetic homecare | Bureau: Zandbeek | Onderzoek: Markteffect | Media: Brandwebbing | Web development: GazzIT | Sound design: Six Feet High

www.zandbeek.com

www.bruynzeel.nu

Lees ook:

Zandbeek breidt uit

22-01-2024 | 09:37:00
Brand & communication agency Zandbeek start 2024 met een uitbreiding van de het team. Het bureau heeft onlangs zes medewerkers verwelkomd.

[Vacatures] Zandbeek zoekt een Senior Communicatieadviseur RWS

18-01-2024 | 12:06:27
Zandbeek is per direct op zoek naar een Senior Communicatieadviseur RWS

[Vacatures] Zandbeek zoekt een Medior Projectmanager

18-01-2024 | 11:55:00
Zandbeek is per direct op zoek naar een Medior Projectmanager

Zandbeek komt met onderscheidende positionering en identiteit Zuyd Hogeschool

10-01-2024 | 09:16:00
De onderwijsinstelling uit Limburg telt 14.000 studenten en staat steevast in de top 3 van beste hogescholen in Nederland.

N=5 Grote Winnaar Content Marketing Awards 2023 - Axioma, iO en Cheil runners-up

28-11-2023 | 23:06:00
Onder het genot van de virtuoze presentatie van Iris van Lunenburg zijn op 28 november in Beeld en Geluid in Hilversum de winnaars van de tweede editie van de Content Marketing Awards bekendgemaakt

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.