Marketing Report
[Vacatures] Zandbeek zoekt een Medior Projectmanager vacatures

[Vacatures] Zandbeek zoekt een Medior Projectmanager

Zandbeek is per direct op zoek naar een:

Medior Projectmanager

Een medior projectmanager bij Zandbeek is betrokken en heeft sterke sociale vaardigheden. Je gaat namelijk projectteams met veel verschillende expertises aansturen, waarin je schakelt met strategische en creatieve specialisten. Mensen met een eigen kijk op het vak en de wereld. Je wilt op niveau met ze praten en ze kunnen inspireren. Daarom verwachten we van jou ook een eigen, onderbouwde mening, (maatschappelijke) betrokkenheid en een permanente nieuwsgierigheid.

Over jou

 • Minimaal 3 jaar relevante ervaring bij een bureau (of een andere interessante werkgever).
 • Aantoonbare ervaring met projectmanagement van digitale producties en (online) campagnes.
 • Minimaal hbo-niveau op het gebied van communicatie, media en/of journalistiek.

Wat ga je doen?

Projecten managen! Klinkt simpel, is behoorlijk uitdagend. Je ondersteunt onze teams in het ontwikkelen van positionering- en brandingtrajecten, campagnes en/of contentproducties. Daarbij maak je concreet offertes, maak en bewaak je de planning, schakel je met de klant en stuur je de interne specialisten aan. En sta je dus zoals gezegd ook inhoudelijk je mannetje.

Voordat je in de mail klimt, nog even een paar checks

Je bent medior, dus je hebt al een paar jaar ervaring in het aansturen van projecten. Toch wil je nog graag en veel leren. Doorgroeien naar grotere projecten en complexere vragen. Geen dag hetzelfde, daar word je vrolijk van. Daarnaast ben je proactief en praat je graag. Over werk, maar soms ook gewoon over koetjes en kalfjes.

Zo bouw je namelijk een goede relatie met onze klanten en collega’s, die graag willen weten hoe projecten lopen en wanneer ze tijd voor je kunnen vrijmaken.

Over ons

Wat authentiek is, raakt. Daar geloven wij heilig in. Met die insteek gaan wij als creative agency al 30 jaar diepe relaties aan met grote merken als Rijkswaterstaat, KPN en funda. Want wie langdurig en intensief samenwerkt aan een ijzersterke, eigentijdse positionering en branding – en die met branded content perfect uitdraagt – behaalt ook langdurig succes. The Full Story, noemen we dat.

Zo zijn wij zelf ook gegroeid. Van pr- en contentmarketingbureau naar een prijswinnende organisatie voor merkpositionering, branding en branded content. Een natuurlijke evolutie, ontstaan door de groei van onze klantrelaties.

Wij zijn een bloedfanatieke familie die bestaat uit creatieve strategen en strategische creatieven. Met de voeten in de klei, voelsprieten in de maatschappij en het hoofd regelmatig in de wolken.

Wat wij jou bieden

 • Werk op hoog niveau.
 • Collega’s op een nog hoger niveau
 • 5 keer per week een unieke werkdag
 • Een uitlaatklep voor jouw creativiteit en fanatisme
 • Uitzicht op het PSV-stadion, met audiotours op aanvraag bij voetbalcoryfeeën Paul en Erik.   
 • Een salaris dat recht doet aan je ervaring en kwaliteiten, met ruimte voor en ondersteuning bij verdere individuele ontwikkeling

En natuurlijk nog wat fijne extra’s

 • Een pensioenregeling  
 • 25 vakantiedagen  
 • Een fietsplan   
 • Opleidingsbudget van €2.000 per jaar  

Hoe nu verder?

We zijn eerlijk: de lat ligt best hoog. Maar als jij hem aantikt, krijg je hier de kans om nog veel beter te worden. Ben je er nog? Mooi! Solliciteer dan nu via de button hieronder en geef je carrière een Z. Bij vragen kun je contact opnemen via personeelszaken@zandbeek.com of 06 - 12921710 of solliciteer hier.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

www.zandbeek.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Zandbeek breidt uit

22-01-2024 | 09:37:00
Brand & communication agency Zandbeek start 2024 met een uitbreiding van de het team. Het bureau heeft onlangs zes medewerkers verwelkomd.

[Vacatures] Zandbeek zoekt een Senior Communicatieadviseur RWS

18-01-2024 | 12:06:27
Zandbeek is per direct op zoek naar een Senior Communicatieadviseur RWS

Zandbeek komt met onderscheidende positionering en identiteit Zuyd Hogeschool

10-01-2024 | 09:16:00
De onderwijsinstelling uit Limburg telt 14.000 studenten en staat steevast in de top 3 van beste hogescholen in Nederland.

Zandbeek werkt voor Bruynzeel cosmetic homecare

04-12-2023 | 14:40:31
Het Eindhovense bureau Zandbeek is vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van deze nieuwe lijn schoonmaakmiddelen.

N=5 Grote Winnaar Content Marketing Awards 2023 - Axioma, iO en Cheil runners-up

28-11-2023 | 23:06:00
Onder het genot van de virtuoze presentatie van Iris van Lunenburg zijn op 28 november in Beeld en Geluid in Hilversum de winnaars van de tweede editie van de Content Marketing Awards bekendgemaakt

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief