Zehnder kiest Lemon Scented Tea om het belang van binnenklimaat te duiden

Zehnder kiest Lemon Scented Tea om het belang van binnenklimaat te duiden

Zehnder, de Zwitserse multinational op het gebied van ventilatiesystemen en radiatoren, heeft na een pitch gekozen voor creative agency Lemon Scented Tea.

Belang binnenklimaat

Het klimaat bepaalt voor een groot gedeelte onze toekomst. Maar het binnenklimaat in huizen en openbare ruimtes bepaalt voor een groot gedeelte onze gezondheid. Gezondheidsproblemen van droge huid en ogen tot astma hebben vaak een slechte binnen luchtkwaliteit als oorzaak. Door de onbekendheid van het fenomeen blijven deze problemen vaak onopgelost en kunnen de lange termijn gevolgen ernstig zijn.

In de afgelopen jaren heeft Zehnder zich toegespitst op het leveren van binnenklimaat systemen aan B2B klanten en grote bouwprojecten. De ambitie is om naast het B2B segment het merk te gaan positioneren op de B2C markt. Daarbij ligt de focus in eerste instantie op Europa.

Stap naar B2C

Ondanks dat we veel van onze tijd binnen spenderen, wordt er relatief weinig aandacht besteed aan de kwaliteit van de lucht die we er inademen. Marktleider Zehnder heeft Lemon Scented Tea daarom gevraagd om het belang van ons binnenklimaat op een emotioneel pakkende manier over te brengen naar de consument.

Zehnder wil mensen duidelijk maken welke stappen ze zelf al kunnen nemen om hun binnenklimaat eenvoudig te verbeteren. Het narratief gaat alles omhelzen van design, fotografie, website, doorlopende content-laag en advertising-campagnes. De mediastrategie wordt samen met Brand Webbing verzorgt.

Omdat de stap naar B2C voor Zehnder een uitbreiding is op hun B2B-communicatie, is er een nauwe samenwerking tussen de specialisten van het merk en het bureau ontstaan die zich focust op de gehele e-commerce omgeving, product-experience, en het opzetten van een e-commerce organisatie.

De campagne gaat van start in Q3 van dit jaar.

www.lemonscentedtea.com

www.zehnder.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.