Zilveren Lion voor Wunderman Thompson Benelux voor Mammoth Meatball

Zilveren Lion voor Wunderman Thompson Benelux voor Mammoth Meatball

Wunderman Thompson Benelux heeft een zilveren Lion gewonnen op het Cannes Lions festival in de categorie pr voor de campagne Mammoth Meatball. De campagne is een statement die het publiek en de vleesindustrie uitdaagt om anders na te denken over hoe voeding wordt geproduceerd en geconsumeerd. Het plaatst kweekvlees in de schijnwerpers als een haalbaar alternatief voor traditionele veeteelt. 

Opdrachtgever van de campagne is het Australische VOW dat door George Peppou and Tim Noakesmith is opgericht en zich op kweekvlees richt,  De campagne is door productiebedrijf WeFilm (Bas Welling) uitgevoerd in coproductie met Wunderman Thompson Autralia terwijl Amp.Amsterdam voor de muziek en sound verantwoordelijk was.

Wunderman Thompson won meer prijzen:

De Amerikaanse afdeling won met StandUpToJewishHate die is opgezet om antisemitisme te bestrijden in opdracht van The Foundation to Combat Antisemitism. Deze campagne won een zilveren Lion bij de Media-categorie en een bronzen Lion bij de categorie pr.Wunderman Thompson Colombia won met Nest Domes een bronzen Lion bij de categorie Outdoor.in opdracht van Banana Boat en Programa Colombiano de Conservación de Tortugas Marinas (ProCTMM) ter bescherming van zeeschildpadden.Wunderman Thompson Peru won met Mouthpad een zilveren Lion in de categorie Health & Welness in een campagne voor Augmental.om gehandicapten te helpen met het bedienen van devices.Wunderman Thompson Turkey won in de categorie Creative b2b een bronzen Lion voor een campagne voor Heinz Tomato Ketchup.Wunderman Thompson is onderdeel van WPP.

www.mammothmeatball.com

www.vowfood.com

www.forgedbyvow.com

www.wundermanthompson.com

www.amp.amsterdam

www.canneslions.com

Marketing Report Radio Cannes 2024 wordt gesponsord door:

Lees ook:

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.