Marketing Report
Zonnepanelenbedrijf werft personeel met smartlap nieuws

Zonnepanelenbedrijf werft personeel met smartlap

Zonne-energiebedrijf Zonnegilde werft medewerkers via een campagne die draait om smartlappen. Bij de smartlap hoort een humoristische videoclip en voor elke vacature is een ander lied geschreven.

De interesse in duurzame energie is de afgelopen jaren fors gestegen. Bedrijven, overheden, vastgoedontwikkelaars, aannemers en grondeigenaren hebben een groeiende behoefte aan elke vorm van zonne-energie. Om aan deze steeds grotere vraag te voldoen en de wachttijden te verkorten, is er een groter aantal gemotiveerde medewerkers nodig die de energietransitie blijft faciliteren.

Met de smartlap en overige nummers beoogt Zonnegilde nieuwe collega’s aan te trekken die zich verbonden voelen bij hun cultuur. Met de beoogde uitbreiding van hun personeelsbestand leveren ze een blijvende bijdrage aan de energietransitie.

Gerard de Ruiter, algemeen directeur van Zonnegilde: “Lange vacatures lezen is geen pretje. Bovendien laten die niet zien hoe bijzonder mooi het werk op en rondom het dak is. Dat moet je voelen. En dat gevoel hebben we geprobeerd te vangen in deze songs.”

www.zonnegilde.nl

Lees ook:

DPG Media start werving derde editie Traineeship journalistiek talent

30-11-2023 | 16:28:00
In februari 2024 start DPG Media met de derde editie van het Traineeship journalistiek talent. Het traineeship wordt georganiseerd voor zij-instromers met diverse achtergronden

Gunay Uslu verlaat demissionair kabinet en wordt CEO van Corendon

30-11-2023 | 11:27:00
Demissionair staatssecretaris Gunay Uslu is per 1 december door Corendon benoemd tot Chief Executive Officer (CEO). Daarmee verlaat ze per direct de demissionaire regering Rutte IV

Regisseur en fotograaf Dominique Palombo naar MacGyver

28-11-2023 | 09:07:00
Eerder werkte hij ondere andere samen met merken als Louis Vuitton, Raymond Weil, Coca-Cola en Puma

Dijana Justic Global Marketing Director DVJ Insights

24-11-2023 | 03:30:37
Het doel van Dijana Justic is het coördineren van het internationale marketingteam en het vergroten van de zichtbaarheid in verschillende markten in Europa

Lemon Scented Tea lanceert Lemon CXbyEX

23-11-2023 | 11:13:00
Het label helpt merken bij het ontwikkelen van een unieke Customer Experience door het verbeteren van de Employee Experience.

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.