Zorgverzekeraar ONVZ kiest STROOM

Zorgverzekeraar ONVZ kiest STROOM

Zorgverzekeraar ONVZ kiest na een pitchtraject voor Mediabureau STROOM. STROOM wordt verantwoordelijk voor de mediastrategie, -planning en -inkoop.

Strategie

Het mediagebruik van de Nederlandse consument versnippert. Er komen steeds meer zenders, programma’s, podcasts, streamingsdiensten en (social media) platformen. Het totaal aantal tijd dat consumenten daar aan besteden blijft daarentegen gelijk: aandacht is kostbaar. De verzekeringsbranche is een commodity markt en heeft zijn eigen spelregels. Prijs en dekking zijn veruit de meest genoemde zaken in communicatie binnen een overvolle zorgverzekeringsmarkt. Het is zaak hier andere, maar relevante, inhoudelijk gedreven keuzes te maken voor een merk als ONVZ.

Nicolet Annema, senior campagnemarketeer bij ONVZ: "Met STROOM hebben we een goede partner gevonden voor de volgende stap van ons merk. De combinatie van professionaliteit, visie en menselijke klik maakt dat we met veel vertrouwen deze verbintenis aangaan. In nauwe samenwerking met reclamebureau Open Now zullen we binnen de driehoek het merk ONVZ verder brengen." 

Martijn Jaartsveld, Strategy Director bij STROOM: "Vanuit strategie zoeken we naar bijzondere merk- en media inzichten die een campagne beter maken en een merk sterker. We zoeken de juiste balans tussen branding en performance en tussen effectiviteit en efficiency. Zorgverzekeraar ONVZ is een geweldig merk dat wil doorgroeien in het premium segment. Daar gaan we vol mee aan de slag."

www.stroom.com

www.candidplatform.com

www.opennow.nl

www.onvz.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

STROOM en M2|OC gaan samen verder onder de naam STROOM

03-07-2024 | 10:39:46
Het bureau wordt geleid door Samantha Catsburg (CEO), voorheen Managing Director van STROOM

N=5 ontwikkelt SIRE campagne: Vind je lichtpuntje en durf te hopen

09-01-2024 | 11:51:00
Met de campagne willen ze Nederlanders aanmoedigen om te ontdekken wat hen hoop geeft

[Column] Matthijs Kloezeman (Stroom): Aim for fame: minder budget, meer effect

20-09-2023 | 12:17:00
Hoe kan je met een bescheiden budget een zo effectief mogelijke campagne realiseren?

STROOM wint NGF-pitch en start campagne Welcome to the club

09-05-2023 | 10:57:00
De Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF) is klant geworden bij mediabureau STROOM. Welcome to the club is het thema van de campagne, die op 15 mei van start gaat

STROOM & De Media Maatschap gaan samen verder

30-06-2022 | 15:29:34
STROOM en De Media Maatschap (DMM) gaan samen verder onder de naam STROOM – Energie voor groei. Vanaf oktober 2021 is DMM aangesloten bij het Candid-platform en zijn de eerste stappen gezet richting een verregaande samenwerking met STROOM

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.