Zuiver Group versterkt team met Pénélope Mazloumidès

Zuiver Group versterkt team met Pénélope Mazloumidès

Zuiver Group heeft Pénélope Mazloumidès aangetrokken om mee te bouwen aan de groeiambities van de Rotterdamse bureaugroep. De 35-jarige Française is de tweede die in korte tijd een Amsterdams netwerkbureau verruilt voor het onafhankelijke Zuiver Group. Eerder dit jaar stapte CEO Dennis Kuperus over van Kinetic, onderdeel van WPP.

Dennis Kuperus: "De ervaring, de mentaliteit en het enthousiasme van Pénélope gaan enorm helpen bij de groeiplannen van Zuiver Group. Als onderdeel van het client service team zal ze een belangrijke schakel zijn tussen prospects, klanten en collega’s. Een waardevolle toevoeging aan ons huidige team."

Pénélope Mazloumidès deed de afgelopen 12 jaar ervaring op bij uiteenlopende PR- en mediabureaus: Ketchum, OMD, PHD en Carat, dat later opging in dentsu. Daar was ze onder andere verantwoordelijk voor Bol, Etos, McDonald’s, Rabobank en Melkunie.

Pénélope Mazloumidès: "Ik heb mij altijd aangetrokken gevoeld tot bureaus met een uitgesproken identiteit. Het ondernemende karakter van Zuiver Group sprak me direct aan en ook al ben ik van Franse komaf, die Rotterdamse mentaliteit zie ik ook wel zitten."

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

Van Gogh Museum kiest voor Zuiver Group

22-02-2024 | 10:32:00
Het bureau is hiermee verantwoordelijk voor de mediastrategie, -planning en inkoop

Dennis Kuperus CEO Zuiver Group

11-12-2023 | 09:45:25
Kuperus start per 1 januari 2024 en neemt de rol van CEO over van Edwin Werkman, oprichter en eigenaar van Zuiver Group.

Modern Minds (Zuiver Group) neemt webdevelopment bureau Klik & Steen over

24-01-2023 | 09:26:00
Webdevelopment bureau Klik & Steen is per 1 januari 2023 overgenomen door Modern Minds. Zowel Klik & Steen als Modern Minds is expert op het gebied van e-commerce en webdevelopment
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.