Marketing Report
Zuiver Group wint mediapitch Zaanse Mayonaise nieuws

Zuiver Group wint mediapitch Zaanse Mayonaise

Van Wijngaarden BV, maker van Zaanse Mayonaise, heeft na een bureaupitch gekozen om de media-activiteiten van Zaanse Mayonaise bij Zuiver Group onder te brengen.

Zaanse Mayonaise zocht naar de juiste partner om een volgende stap te maken op het gebied van branding en media. De samenwerking omvat de communicatie- en mediastrategie, planning en inkoop voor ATL-campagnes in Nederland, welke in 2024 van start zullen gaan.

Boris Hendriksen, Sales & Marketing Directeur bij Van Wijngaarden BV: “Wij zijn nog een écht familiebedrijf; met Michel van Wijngaarden staat inmiddels de 4e generatie aan het roer. In het afgelopen jaar hebben we duidelijke keuzes en stappen voorwaarts gemaakt in de groei en ontwikkeling van het bedrijf. De merkcampagne is hier een mooi resultaat van.”

Wendy Huismans, marketing- en communicatiemanager bij Van Wijngaarden BV: “Omdat wij werken met een klein, flexibel en enthousiast team, zochten wij een mediapartner die écht bij ons past. Maar ook een partner die de specialistische kennis en ervaring in huis heeft die wij niet hebben en ons op die manier kan aanvullen. In Zuiver Group hebben wij deze partner gevonden. De klik tussen het Rotterdamse en Zaanse was er direct; hands-on en recht-door-zee.”

Simon de Best, partner van Zuiver Group: ' Van Wijngaarden BV kent, als familiebedrijf uit de welbekende Zaanstreek, een rijke geschiedenis met de tube mayonaise en rode dop als blikvanger. De ambitie, het ondernemerschap en de professionele kijk op marketing en communicatie van Zaanse Mayonaise maakt dat wij uitzien naar deze samenwerking om het merk nog bekender te maken in Nederland.'

www.zaansemayonaise.nl

www.zuivermedia.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Itai Verhoeckx start productiemaatschappij Challenger Avril 14th

15-04-2024 | 12:31:00
Challenger Avril 14th – vernoemd naar een nummer van Aphex Twin – biedt bureaus, merken en productiemaatschappijen vers bloed en een flexibelere aanpak

Maxime Helle-de Groot en Bryan Verhage naar Cognito Amsterdam

15-04-2024 | 10:37:27
Maxime Helle-de Groot gaat aan de slag als Project Manager Events. Bryan Verhage neemt de rol van Content Manager op zich

[Vacancy] ACE has a position for a Strategy Director

15-04-2024 | 08:12:00
ACE is is directly looking for a Strategy Director -Full-time · Amsterdam

[Column] Anneke Bos: Heb je klanten? Mail minder, bel meer

15-04-2024 | 08:00:00
In deze column beschrijft Anneke Bos herkenbare situaties die tijdens de samenwerking met klanten en bureaus kunnen ontstaan. Vandaag: pak de telefoon.

[Interview] Willem Schouten (Schouten & Nelissen), Bram Holzapfel en Cees-Jan de Melker (VENGEAN) over de branding van Schouten & Nelissen

12-04-2024 | 14:05:00
Schouten & Nelissen heeft een nieuwe visuele identiteit en corporate legacy campagne & Sterker gelanceerd. We spreken hierover met Willem Schouten, Brand Manager bij Schouten & Nelissen en Bram Holzapfel en Cees Jan de Melker, Executive Creative Directors van VENGEAN.

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief