Zwitserleven weg bij ARA, overgestapt naar Selmore

Zwitserleven weg bij ARA, overgestapt naar Selmore

Na een bureau-oriëntatie kiest pensioenspecialist Zwitserleven voor een andere koers met Selmore Creative Agency. Daarmee komt er na ruim 30 jaar een einde aan de samenwerking met het Rotterdamse ARA, de makers van het Zwitserleven Gevoel.

Het Zwitserleven Gevoel werd bedacht door Theo Postma en voor het eerst geïntroduceerd in 1985. Het werd al snel een begrip dat zelfs is opgenomen in de Dikke Van Dale. Bekende Nederlanders als Kees Brusse, Huub Stapel, Ellen ten Damme en Chris Zegers vormden jarenlang het gezicht van de langlopende campagne.

Groeidoelstellingen

Het onbezorgde Zwitserleven Gevoel van toen sluit niet meer aan bij de huidige tijdsgeest, de maatschappelijke ontwikkelingen en de groeidoelstellingen van Zwitserleven. Dat vormde de aanleiding voor een uitgebreide bureau-oriëntatie. Na een persoonlijke kennismaking besloot Zwitserleven een pitch uit te schrijven onder vier bureaus. De keuze viel uiteindelijk op Selmore.

Paul Pilon, Brand & Creative Lead lead bij Zwitserleven: “Uiteindelijk gaf het Guiding Idea dat Selmore presenteerde en het gevoel dat we bij het team kregen de doorslag.

Niels Westra, creative partner Selmore: “We gaan voortbouwen op het opgebouwde kapitaal. Het Zwitserleven Gevoel gaat niet verdwijnen. Maar het zal opnieuw ingevuld worden, de man op een mooi eiland, zal plaats maken voor iets nieuws.”

www.selmore.com

www.zwitserleven.nl

Lees ook

DDB ontwikkelt merkcampagne voor NVM

13-06-2024 | 18:02:00
NVM maakt de lange termijn transitie van een vereniging voor makelaars, naar een vereniging voor klanten

[Abovo Maxlead] De MAX Performance Methodiek

13-06-2024 | 17:49:00
Als online marketeer wil je het liefst snel resultaat zien. Maar de Performance Marketeers van Maxlead vinden het resultaat heiliger dan de snelheid

0930 creative agency introduceert in samenwerking met Pringles: Fan-ding machine

13-06-2024 | 16:53:00
De levensgrote 'Fan-ding machine', een vendingmachine waarbij fans niet betalen met geld, maar met aanmoedigingen voor hun favoriete team.

[Vacatures] Media Reverse zoekt een Media Consultant

13-06-2024 | 13:09:00
Media Reverse is per direct op zoek naar Media Consultant - Hilversum

KesselsKramer ontwikkelt campagne voor Holland Festival

12-06-2024 | 12:08:00
De campagne voor het festival is het eerste resultaat van de meerjarige samenwerking met KesselsKramer. Voor de fotografie is samengewerkt met fotografenduo Blommers/Schumm

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.