Marketing Report
Abovo Media mediapartner herpositionering Becam

Abovo Media mediapartner herpositionering Becam

Becam, specialist in online leningen, heeft haar nieuwe positionering afgetrapt met een tv-commercial. Abovo Media heeft als mediapartner in samenwerking met DPG Media en RTL BrandDeli het strategisch contentplan voor tv, print en digitaal ontwikkeld en zorggedragen voor de implementatie in de media.

Jeroen Uppelschoten, directeur van Becam: "Samen met RTL BrandDeli, DPG Media en Abovo Media hebben wij een campagne neergezet waar wij ontzettend trots op zijn. De samenwerking met deze partners verliep constructief. Het ontwikkelen van een crossmediaal concept is voor ons nieuw terrein. Abovo heeft hieraan als onze vaste partner een belangrijke bijdrage geleverd.”

Minke van der Deure, Client Service Director bij Abovo Media: “Becam heeft ons gevraagd mee te denken over de nieuwe positionering en de manier waarop we deze in de markt zetten. Wij hebben samen met onze partners een strategisch contentplan neergezet voor tv, print en digitaal. Het resultaat is een pakkende tv-commercial, ondersteund door print en digitaal. Wij zijn trots op hetgeen we met alle partijen neergezet hebben en zijn erg blij met het vertrouwen dat Becam in ons stelt.”

www.abovomedia.nl
www.dpgmedia.nl

www.branddeli.nl
www.becam.nl

Abonneer je op onze nieuwsbrief