Marketing Report
Anouk Zink Managing Director TBWA\NEBOKO, Thomas van der Helm Head of Account nieuws

Anouk Zink Managing Director TBWA\NEBOKO, Thomas van der Helm Head of Account

Per 1 januari 2023 is Anouk Zink Managing Director van het Amsterdamse creatieve bureau TBWA\NEBOKO. Tegelijk met Anouk is Thomas van der Helm gepromoveerd tot Head of Account.

Anouk Zink werkt sinds 2020 bij TBWA in de rol van Business Director voor onder meer T-Mobile, Tele2 en Ben. Ze begon haar carrière bij FHV/BBDO, dat zij na 11 jaar verliet om bij N=5 - uiteindelijk als Managing Director - aan de slag te gaan. Na 10 jaar stapte ze over naar WPP waar zij het Vodafone/Ziggo-account integraal runde voor de groep, van data tot strategie, van creatie tot media. Met klanten als Telfort en KPN won ze verschillende nationale en internationale prijzen, waaronder een Cannes Lions Grand Prix in 2018.

Thomas van der Helm werkt al sinds 2015 bij TBWA inclusief een korte uitstap naar DDB. Hij is nauw betrokken geweest bij de pitches op Nederlandse Spoorwegen, T-Mobile en Philips.

Uitdaging en creativiteit verbinden

Rik Ledder, CEO van TBWA\NEBOKO: “Anouk kan als geen ander elke business uitdaging en best-in-class creativiteit met elkaar verbinden. Met Anouk hadden we al één van de beste accountvrouwen van Nederland in huis. Ik ben dan ook ontzettend blij dat zij nu onze nieuwe Managing Director is.”

Anouk Zink: “Ik geloof in de kracht van TBWA\NEBOKO omdat wij via disruptieve merkplatforms de brand experience in de volle breedte kunnen orkestreren. Zo kunnen we de business van onze klanten écht laten groeien.”

Rik Ledder: ”Samen met Darre van Dijk (Chief Creative Officer), Natalie Gruis (Chief Strategy Officer), Brian Swords (Chief Client Officer) en Geoff Coyle (Managing Director International) hebben we een mooie groep van sterke creatieve, zakelijke en vooral menselijke leiders in onze directie.”

www.tbwa.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.