Marketing Report
Atva van Zanten Managing Director Mindshare

Atva van Zanten Managing Director Mindshare

Mindshare integreert het Mindshare team in Bluemango en Mindshare. De ambitie is een klantgericht bureau te creëren met data en technologie in het hart. Mindshare opereert met meer dan 200 mensen vanuit Amsterdam en Eindhoven.

Atva van Zanten neemt als Managing Director de leiding van de organisatie op zich. Zij is de afgelopen jaren verantwoordelijk geweest voor de integratie van het team in Eindhoven en Amsterdam en zal nu met een leadershipteam uit beide vestigingen deze beweging gaan versnellen en gaat met een Openmind filosofie ook de WPP horizontality ambitie verder vormgeven. Ruud de Langen verlaat Mindshare na 12 jaar en start in het najaar als Chief Creative Officer bij Talpa Network.Ton Schoonderbeek oprichter van Mindshare en chairman Benelux ondersteunt Atva in haar nieuwe rol en het team in de transitie.

Ton Schoonderbeek: “Veel respect voor hoe Ruud Mindshare heeft uitgebouwd tot een solide - en gelijk ook flexibele - klantgerichte organisatie boordevol top talent en met mooi effectief en award winnend werk. Zijn volgende stap is een prachtige voor hem en biedt gelijk kansen voor Mindshare. Trots dat ons eigen “home grown” talent Atva van Zanten Mindshare naar een volgende fase kan brengen.”

Ruud de Langen: “Mindshare heeft mij afgelopen 12 jaar een geweldig mooie tijd geboden, waarin alle ruimte was voor ontwikkeling op alle vlakken. Mindshare staat er fantastisch voor, ik laat het met een gerust hart achter.”

Atva van Zanten: “Ik ben ontzettend trots om in deze tijd van transformatie en versnelling met de talentvolle teams uit Eindhoven en Amsterdam de bestaande én nieuwe uitdagingen van onze klanten op te pakken.”

www.mindshare.nl

 

Klik hier om je aan te melden voor de Marketing Report Nieuwsbrief

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.