BN’ers reiken Qmusic Top 40 Awards uit: Fred van Leer, Romy Monteiro, Loiza Lamers

BN’ers reiken Qmusic Top 40 Awards uit: Fred van Leer, Romy Monteiro, Loiza Lamers

Vrijdag 3 februari rolt de rode loper uit voor de Qmusic Top 40 Awards. Tijdens de meer dan twee uur durende liveshow worden de best scorende artiesten en nummers van het afgelopen jaar bekroond met een award.

De prijzen worden dit jaar uitgereikt door Fred van Leer, Kalvijn, Nina Warink, Romy Monteiro, Loiza Lamers en Qmusic-dj's Mattie Valk, Kai Merckx en Bram Krikke.

Vier publieksprijzen

Er zijn dit jaar elf awards te vergeven. Nieuw is de Qmusic Top 40 Icon Award voor een artiest die een bijzondere prestatie heeft geleverd. Zangeres Maan ontving deze prijs onlangs tijdens de 3000e uitzending van de Top 40. Ook zijn er dit jaar vier publieksprijzen, die voor Beste Live Act (nationaal en internationaal) en die voor Beste DJ-act (nationaal en internationaal). De winnaars van deze publieksprijzen worden bepaald door de luisteraars van Qmusic.

Op vrijdag 3 februari host Qmusic-dj en Top 40-presentator Domien Verschuuren de Qmusic Top 40 Awards tijdens een liveshow in Rotterdam Ahoy. Dit zal ook live te volgen zijn op Qmusic en via een livestream op Qmusic.nl en AD.nl.

www.qmusic.nl

www.ad.nl

www.dpgmedia.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.