Big Bazar komt met voordeelboxen voor thuisbezorging

Big Bazar komt met voordeelboxen voor thuisbezorging

31-12-2020 10:52:33 | Door: Saskia van Weert | hits: 13949 | Tags:

Discounter Big Bazar begint een eigen bezorgdienst die klanten de keuze biedt uit zes verrassings-voordeelboxen.

Big Bazar heeft geen online winkel, maar gaat de voordeelboxen aanbieden via het populaire Wish-platform. Medewerkers van Big Bazar bezorgen daarna vanuit de winkel aan huis. Leveringen zijn binnen 48 uur mogelijk.

Hans Danhof, CEO van Big Bazar: “Discounters, waaronder Big Bazar, zijn belangrijke winkels voor prijsbewuste consumenten met een kleinere portemonnee. Daarom willen wij er juist nu zijn voor onze klanten in deze toch al moeilijke tijden. Winkels die nu nog open mogen zijn, zijn veelal de retailformules met hogere prijspunten dan discounters, terwijl er heel veel mensen die hogere prijzen niet kunnen of willen betalen. Wij zijn dan ook blij dat wij onze voordeelboxen via het Wish-platform nu ook bij onze klanten kunnen gaan thuisbezorgen.”

Er is keuze uit: Hobby Schilder box, Familie Spel & Knutsel box, ‘Alles voor je TV-avond’ box, Home & Deco box, Beauty & Verzorging box, Schoonmaak box. De voordeelboxen kosten 25 euro. De box heeft een waarde van ruim 35 euro aan producten en wordt ook voorzien van een 5 euro cadeaubon die in de NL winkels te besteden zijn, zodra de winkels weer open mogen. De boxen zijn te koop via Wish.com en dan het onderdeel ‘Local’.

www.bigbazar.eu
www.wish.com

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.