Marketing Report
Brandnew Amsterdam breidt expertise uit met Eric van den Wildenberg nieuws

Brandnew Amsterdam breidt expertise uit met Eric van den Wildenberg

Per 1 oktober 2022 is Eric van den Wildenberg gestart bij Brandnew Amsterdam als Business Director Merkactivatie. Brandnew Amsterdam versterkt hiermee zijn expertise portfolio met gespecialiseerde merkactivatie kennis. 

Eric van den Wildenberg is afkomstig van Total Design, waar hij de laatste jaren onder andere de leiding had en partner was van Total Design Campaign. Hij gaat de marketingactivatie-propositie van Brandnew verder ontwikkelen voor zijn bestaande en aankomende klanten. Hij heeft recente ervaring opgedaan bij Dirk van den Broek, Nationale Nederlanden, Radboud Universiteit, APG, VBO, en anderen 

Bob van der Lee, CEO van Brandnew Amsterdam: “Het is en blijft een raar fenomeen dat we voor vele klanten sterke merken ontwikkelen maar zodra deze de markt betreden er weinig aandacht meer is voor het brand design. Het is juist in deze fase cruciaal de juiste toon te raken en dit kan op zoveel meer manieren dan een klassieke advertising campagne. We willen en kunnen dat nu ook aanbieden voor onze klanten.” 

Eric van den Wildenberg: “Het is mooi de opgedane merkactivatie-kennis door te kunnen ontwikkelen bij een club als Brandnew. Wil je echt 360 brand design toepassen dan hoort de merkactivatie hier gewoon bij.”  

www.brandnew-amsterdam.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.