Campagne vochtig toiletpapier Page

Campagne vochtig toiletpapier Page

15-06-2020 17:57:48 | Door: David de Jong | hits: 2009 | Tags:

Page is begonnen met een campagne voor vochtig toiletpapier. Hiertoe gaat het toiletpapiermerk 60.000 pakjes vochtig toiletpapier uitdelen. De gedachte die wordt uitgestraald is Met een beetje water wordt alles schoner.
 
Om het belang van vocht voor onze persoonlijke verzorging te onderstrepen ontvangen buurtbewoners waar het toiletpapier wordt uitgedeeld naast een pakje Page Vochtig toiletpapier ook een verkwikkend flesje water. Het Page team is gestart in Amersfoort, Zwolle en Utrecht en vervolgt de komende tijd zijn weg door de rest van Nederland. 

 
Zo'n 1 op de 3 Nederlanders gebruikt vochtig toiletpapier naast het gewone toiletpapier. Dat is opvallend weinig in vergelijking met de landen om ons heen. Het gebruik van vochtig toiletpapier lijkt een kwestie van wennen: na twee weken proberen is 95 procent overtuigd van het frisse, zekere en hygiënisch schone effect. Om dit gevoel zelf te ervaren, brengt Page deze zomer het schone gevoel letterlijk bij mensen thuis. Vanaf begin juli 2020 kan heel Nederland dit ontdekken door een gratis pak via de website van Page aan te vragen. De campagne is bedacht, ontwikkeld en gemaakt door Backbone Marketing en wordt alleen online verspreid.

www.backbone-marketing.nl
www.pagepuppy.nl
www.kimberly-clark.com

 

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.