Marketing Report
[Interview] Angela Hordijk | Logitech: 2020 werd het jaar van video collaboration

[Interview] Angela Hordijk | Logitech: 2020 werd het jaar van video collaboration

Angela Hordijk is Channel Marketing Manager bij Logitech for Business. Bij Marketing Report Radio spraken we haar over hoe 2020 het jaar werd van video collaboration en de rol die Logitech speelt in de sterke opkomst van deze nieuwe manier van werken.

"Het was al voor de uitbraak van de corona-crisis dat wij hebben gezegd dat 2020 het jaar van video colaboration moet worden. Want de voordelen zijn groot en talrijk. Video colaboration kan een belangrijke bijdrage leven aan de bedrijfsdoelstellingen met betrekking tot duurzaamheid, het is efficient want het bespaart tijd en dus geld, het is goed voor de werk-privé balans en daarmee voor het welzijn van werknemers. En toen kwam corona. Dit heeft dit alles in een stroomversnelling gebracht."

Luister dit boeiende interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 15 december 2020 terug:

Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcastMarketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur.  

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt gesponsord door Logitech for Business


www.logitech.com

Abonneer je op onze nieuwsbrief