Marketing Report
[Interview] Berno Schokker (Pon Automotive) over crossmediale marketing en een markt in transitie

[Interview] Berno Schokker (Pon Automotive) over crossmediale marketing en een markt in transitie

Berno Schokker is Head of Marketing Communication Volkswagen & Manager Media bij Pon Automotive. Hij verzorgt onder meer de merkstrategie van het automerk.

Ook bij Pon speelt crossmedia een belangrijke rol. Berno Schokker: “Ik denk dat eendimensionale campagnes niet meer bestaan tegenwoordig. Het is tegenwoordig wel een zaak om keuzes te maken waar je wel en niet aanwezig wilt zijn. Door focus aan te brengen vergroot je ook impact. De markt voor mobiliteit is in transitie met de opkomst van elektrisch rijden. Daar spelen we volop op in. Hoe je die boodschap brengt, verandert. Vanuit Volkswagen proberen we met een heel consistent klantbeeld naar buiten te treden, maar wel voldoende impact te genereren. ”

Luister het hele interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 19 januari 2021 terug:

Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcastMarketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur.  

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt gesponsord door Logitech for Business


www.logitech.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.