Marketing Report
Intracto Group neemt Mia Interactive over

Intracto Group neemt Mia Interactive over

Intracto Group heeft het Antwerpse bureau Mia Interactive overgenomen. Het bureau telt 20 experts in strategie, web development en online marketing. Door de overname van Mia Interactive wordt Intracto Group meteen ook de grootste partner van Hubspot in België.

Intracto Group bouwt een geïntegreerd full-service bureau en wil voor haar klanten dé partner zijn, die hen laat excelleren in de domeinen strategie, creatie, content, marketing en technologie.
End-to-end ontzorging van klanten steeds belangrijker

De afgelopen 15 jaar groeide Mia Interactive uit tot een agency waar leads genereren en klanten helpen groeien altijd centraal stond.

Doordat vragen van klanten steeds breder werden en steeds meer expertise vergden, groeide beetje bij beetje het voortschrijdend inzicht bij Mia Interactive om op zoek te gaan naar een solide partner.

Steven Van Duyse, Strategic Director bij Mia Interactive: "De enorme groeispurt van Intracto Group de laatste jaren was eigenlijk voor ons een moment om na te denken over de toekomst. Klanten vragen steeds meer om end-to-end ontzorgd te worden. Minder en minder willen ze met een veelheid aan nichebureaus werken omdat alle processen van hun dienstverlening naadloos op elkaar moeten aansluiten. Met Intracto Group zijn we in staat om met het hele team elk digitaal vraagstuk het hoofd te bieden."

Pieter Janssens, CEO Intracto Group: "Naast de expertise in Drupal en Symfony is de ervaring van het team van Mia Interactive in HubSpot een heel sterke troef. Marketing automation zal de komende jaren alleen maar aan belang winnen en dat we samen met Mia Interactive, naast Salesforce en Adobe, nu de grootste partner van HubSpot worden in België is voor ons team en onze klanten erg waardevol

www.intracto.group
www.mia.beUitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.