Marketing Report
Lancering DeMarketeer50 - stuur nu jouw voordrachten in!

Lancering DeMarketeer50 - stuur nu jouw voordrachten in!

DeMedia100 2020 komt eraan. De lijst met de 100 meest invloedrijke mensen in de Nederlandse media wordt bekendgemaakt tijdens het DeMedia100 Diner op 4 december in Amsterdam.

DeMedia100 wordt gepubliceerd in het DeMedia100 Magazine. Naast DeMedia100 publiceren we een aantal deellijsten, waaronder DeRadio50 en DeMediabureau50 en DeInfluencer50.

Nieuw dit jaar is DeMarketeer50, de lijst van de meest invloedrijke marketeers in Nederland.

Draag iemand voor

Iedereen mag iemand voordragen voor DeMarketeer50. Een groot budget betekent natuurlijk invloed maar wij gaan geen lijst samenstellen van louter merken met de grootste budgetten.

Welke marketeers zijn het meest zichtbaar, welke markteers mengen zich in het debat met een eigen geluid, steken hun nek uit, welke marketeers bepalen het spel, welke marketeers zijn het meest innovatief, een voorbeeld voor anderen, welke marketeers lopen voorop em zetten de trend, staan voor een andere wereld, welke marketeer toont lef en doet het helemaal anders, welke marketeers zijn de opdrachtgevers voor legendarische campagnes, welke marketeer selecteert de beste reclame en mediabureaus, welke markteers slepen de prijzen binnen, welke marketeers doen nu al wat andere marketeers pas morgen of helemaal nooit zullen doen?

Draag iemand voor waarvan jij vindt dat deze niet mag ontbreken op de DeMarketeer50. Dat kan een Chief Marketing Officer, een Marketing Director, een Marketing Manager, een Media Manager, een Brand Manager zijn, als het maar een marketeer is. De marketeers in DeMarketeer50 kunnen een (deels) internationale functie hebben maar worden beoordeeld op hun invloed op de Nederlandse markt. Het kunnen ook niet-Nederlandse marketeers zijn maar dan moeten ze wel in Nederland werkzaam zijn.

Stuur jouw voordracht naar info@demedia100.nl met in de onderwerpregel DeMarketeer50

Vrijdag 20 september is de laatste dag dat je voordrachten kunt insturen

Het onderzoek voor DeMedia100 wordt uitgevoerd door MediaTest.

www.demedia100.nl
www.mediatest.nl

 

DeMedia100 wordt gesponsord door

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief