Marketing Report
[Marketing Report - 16 maart] Jeremiah Albinus | Remco Armee | Monica Toma | Martijn den Besten

[Marketing Report - 16 maart] Jeremiah Albinus | Remco Armee | Monica Toma | Martijn den Besten

Marketing Report

16 maart 2021

New Business Radio

Luister dinsdag 16 maart om 18:00 uur - een half uur eerder dus, vanwege de avondklok - naar de uitzending van Marketing Report op New Business Radio. Uw prettige gespreksleider is presentator Peter Wybenga, bijgestaan door zijn watervlugge sidekick Bas Vlugt. Vaste studiogast om het nieuws te duiden is de man die alles weet: René Zeedijk, Directeur Business Development bij mediabureau ZIGT.

Onze gasten zijn;

Peter Wybenga: "Remco Armee is de cco van ZorgDomein en gaat 100 % voor de best mogelijke zorg voor iedereen! Via hun platform lukt dat. Veel meer hier over in Marketing Report. Ook veel meer zullen we horen over de hoogst interessante visie op hoe de arbeidsmarkt op een geheel andere wijze aangevlogen dient te worden. Martijn den Besten van Maqqie geeft inzicht in hoe dat slim, transparant en voor alle partijen voordeliger kan. Monica Toma van Infoblox vertelt ons alles over cybersecurity en hoe je juist door risico te nemen je business  steeds opnieuw - ook of vooral tijdens een pandemie - een flinke boost kunt geven. Jeremiah Albinus, ceo van Fonq weet hoe consumenten kopen op basis van geboden content. Vanuit passie wordt iedereen optimaal bediend. Net zoals de luisteraars van Marketing Report - op New Business Radio! Vanzelfsprekend is Rene Zeedijk van ZIGT met zijn scherpe blik op de actualiteit en zijn zoetgevooisde stemgeluid weer van de partij, teneinde één en ander op zijn geheel eigen wijze te duiden."

Leuk als je luistert!

www.newbusinessradio.nl


Marketing Report op New Business Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt gesponsord door Logitech for Business en Clarity

 

 

www.logitech.com
www.clarity.pr/nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.