Marketing Report
[Marketing Report Radio] Fleur van Zandbeek over pionieren in contentmarketing podcast

[Marketing Report Radio] Fleur van Zandbeek over pionieren in contentmarketing

Fleur van Zandbeek is CEO en partner van Zandbeek, pioniers in contentmarketing. Het familiebedrijf is opgericht door haar vader. Te gast bij Marketing Report Radio op New Business Radio vertelt zij over hoe het bedrijf succesvol werd in de wereld van commerciële content.

Fleur van Zandbeek: “Zo’n tien jaar geleden bedachten wij de strategie om ons helemaal te positioneren op contentmarketing. Dat was in een tijd dat het amper bestond en nog in de kinderschoenen stond. Het was een niche-markt. Alles was in 2012 al wel digitaal en als bedrijf kwamen wij uit een opstelling die best breed was, we waren een full-service bureau. We voelden dat dit te breed was en we vonden dat we meer kleur moesten bekennen. Dat zit voor ons aan de ene kant in content maar tegelijkertijd begrijpen we heel goed hoe we op business marketingprincipes moeten aansluiten.”

Luister dit interessante interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 19 juli 2022 terug:

Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcast. Marketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur.

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

Lees ook:

[Marketing Report Radio] Christiaan van Dijk (ZIGT) over het Nationaal Media Onderzoek en de advertentiemarkt

[Marketing Report Radio] Charlie Hemmes over de spellen van 999 Games

[Marketing Report Radio] Marcel Belt over The Green Soap Company

[Marketing Report Radio] Ben Verleg over Gevleugeld Leiderschap

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.