Marketing Report
[MarketingReport Radio] Sergine Verswijveren over Live Your Potential met Kayak podcast

[MarketingReport Radio] Sergine Verswijveren over Live Your Potential met Kayak

Sergine Verswijveren is marketingcoördinator bij detacheringsbureau in de financiële sector Kayak. Te gast bij Marketing Report op New Business Radio spreken we haar over hun naamsverandering en benadering van de arbeidsmarkt en de mensen met wie ze werken.

Sergine Verswijveren: “Sinds kort ben ik marketingcoördinator en mijn ambitie is om Kayak nog beter in de markt te zetten. Tot een half jaar geleden heetten we Interim Valley. Die naam heeft ons een hoop gebracht, maar we wilden de focus meer leggen op relaties en het verbinden en het behouden van talent. Wij detacheren met een persoonlijke touch, dus kijken niet alleen naar wat je kan maar ook wie je bent als persoon. We verwachten dan vab jou dat je er ook voor de volle 100 procent voor gaat, en hebben daar ook een programma voor: Live Your Potential.”

Sergine vertelt verder wat dit programma inhoudt en gaat ook in op de samenwerking met 0930 creative agency.

Luister dit interessante interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 21 februari 2023 terug:

www.wearekayak.com

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

 

Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.