Marketing Report
MediaMonks creëert felicitatiecampagne Ajax

MediaMonks creëert felicitatiecampagne Ajax

Om Ajax met de 35e landstitel te feliciteren heeft hoofdsponsor Ziggo samen met MediaMonks een digitale campagne ontwikkeld die de komende dagen via social media, print en DOOH in Amsterdam te zien zal zijn.

Na wat snel combinatiespel tussen MediaMonks en Ziggo werd een visual gecreëerd die in één klap duidelijk maakt dat Ajax alweer 35 keer als de nummer 1 van de Eredivisie is geëindigd.

Thomas Metz, Sponsor Manager bij VodafoneZiggo: "Ziggo is de trotse hoofdsponsor van Ajax. In het kader van Dit is het seizoen van de thuiskijkers hebben we tijdens speelronde 30 de ESPN Eredivisie-kanalen opengezet. Op die manier konden zoveel mogelijk fans de kraker Ajax-AZ en alle andere wedstrijden zien. Met het behalen van het kampioenschap zochten we nu ook nog naar een passende felicitatie voor Ajax, die het thema thuiskijkers extra benadrukt en daarnaast lekker opvalt. MediaMonks heeft ons daar enorm goed bij geholpen.”

Jordi van de Bovenkamp, Creative Director bij MediaMonks, voegt toe: “Inspelen op alles wat beweegt op sociaal vlak is een van de kerneigenschappen van het team van MediaMonks Amsterdam. Dus toen Ziggo ons vroeg om na te denken over deze campagne voor Ajax kwamen we al vrij snel met de visual van een 1, opgemaakt uit het turven van 35 titels. Een concept dat we tot het 250e landskampioenschap kunnen inzetten; over duurzaam gesproken.”

www.mediamonks.com
www.ajax.nl
www.vodafoneziggo.nl

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief