Marketing Report
Mindshare.Greenhouse benoemt Joost Geurtsen tot Content+ Lead

Mindshare.Greenhouse benoemt Joost Geurtsen tot Content+ Lead

Joost Geurtsen is per 1 februari 2021 aangesteld als Content+ Lead van Mindshare.Greenhouse. Hiermee kan dit team op volle sterkte branded content en brand publishing-adviezen en - projecten voor haar klanten te realiseren.

Joost Geurtsen was tot 1 oktober 2019 anderhalf jaar werkzaam als Head of Global Partnership bij de van oorsprong Russische adventurezender Insight tv. Van juli 2012 tot februari 2019 werkte hij als Manager Concept Development bij EndemolShine Nederland in Amsterdam en als Creative Director bij de toenmalige EndemolShine Group in Londen. In deze functies was hij onder meer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van formats en content in samenwerking met partners en adverteerders. Dit resulteerde in proposities rond grote televisietitels zoals Goede Tijden, Slechte Tijden, All You Need is Love en Big Brother, maar ook premium digital first-titels als Wander Network en Legends of Gaming.

Héloïse van den Berg, Business Planner Partner bij Mindshare.Greenhouse: “We zijn heel blij dat we met Joost Geurtsen ons brandedcontentteam versterken. Hij kan als geen ander onze brandedcontentprojecten naar het volgende niveau tillen. Met zijn uitgebreide ervaring rond hoe je merk en interessante content aan elkaar kunt verbinden, biedt hij onze adverteerders een uitgelezen kans om hun communicatie mix te optimaliseren.”

Joost Geurtsen, Content+ Lead van Mindshare.Greenhouse: “Ik zie er heel erg naar uit om met dit zeer getalenteerde, ervaren en enthousiaste team aan de slag te gaan. Als ik kijk naar het portfolio aan klanten en het brede scala aan resources, kennis en expertises in de groep, zie ik een hele hoop kansen en aanknopingspunten om mooie verhalen te vertellen! Het doel is om de ontwikkeling en inzet van (native) brand content naar een volgend level te tillen.”

www.mindshareworld.com

Abonneer je op onze nieuwsbrief