Natwerk lanceert campagne cryptoma en -opa voor Coinmerce

Natwerk lanceert campagne cryptoma en -opa voor Coinmerce

Natwerk ontwikkelde een campagne voor Coinmerce. Het door twee Nederlandse broers opgerichte bedrijf is een groot Europees cryptocurrency handelsplatform gericht op eenvoud. De campagne draait om wijsheden over geld. De cryptoma en -opa rekenen af met oude wijsheden als appeltje voor de dorst.

Sinds juli vorig jaar werkt Natwerk nauw samen met Coinmerce, met als doel om het investeren in cryptovaluta toegankelijk, veilig en begrijpelijk te maken voor iedereen. Eén van de belangrijkste opdrachten was om een krachtige campagne te creëren die Coinmerce in één klap bekend maakt bij een andere doelgroep en tegelijkertijd zorgt voor een sterke positionering voor de toekomst. Vanuit die vraag ontwikkelde Natwerk een nieuwe strategie, inclusief pr-plan.

Cryptowinkel

Ook hielpen zij met de lancering van de eerste fysieke cryptowinkel in Nederland die op 9 december 2021 werd geopend. Een winkel in Stadshart Amstelveen, waar het mogelijk is om je met of zonder afspraak uitgebreid te laten informeren én om zelf crypto aan te kopen. Ook werd de pay-off gelanceerd: Geef je geld toekomst.

Cryptoma & -opa

Om de campagne een unieke en herkenbare stijl te geven, introduceert Natwerk de cryptopa en -oma. De campagne wordt onder andere uitgerold met online video, online banners, mobile advertising, TV-billboarding en snelwegmasten. Komende maanden is het voornemen om de campagne door te trekken naar TVC en ook activaties in te zetten. Daarnaast wordt ook de pr-strategie verder uitgerold.

www.coinmerce.io

Natwerk is een niet normaal effectief reclamebureau dat marktstrategieën levert en door vertaalt naar spraakmakende oplossingen. Wij beïnvloeden daarmee de kern van het probleem. Op basis van een gerichte oplossing voor dat probleem, bieden we een oplossing waar de doelgroep niet over uitgepraat raakt. Niet normaal zijn, daar zetten we mensen die normaal uit staan voor reclame weer mee aan. Denk aan producten, activaties, slimme tools en communicatieconcepten waar de consument wél op zit te wachten. Niet normaal effectief noemen we dat, op zowel brand- als salesniveau.

www.natwerk.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.