Marketing Report
Offspring Media neemt Gewoonborstvoeding.nl over

Offspring Media neemt Gewoonborstvoeding.nl over

Offspring Media heeft de webwinkel Gewoonborstvoeding.nl overgenomen. De online uitgeverij heeft nu verschillende platforms voor zwangere vrouwen en jonge moeders.

De webshop werd in 2008 opgericht door Annemarie Idema en haar vader Jan Poker. Verloskundige en lactatiekundige Annemarie Idema blijft ook na de overname als specialist betrokken bij de site. Na de eerdere overname van Forumvoorzwangerevrouwen.nl is dit de tweede aankoop van de online uitgeverij in een korte periode.

Mathijs Visser, mede-oprichter van Offspring Media: “Op dit moment leveren we al 40.000 kinderboeken per maand vanuit de koppeling van onze platforms met onze eigen kinderboekenclub. We zijn erg blij dat we de webshop van Annemarie met borstvoedingsproducten kunnen toevoegen aan ons portfolio. Het past perfect bij onze doelgroep en we zien enorm veel potentieel om de shop verder te laten groeien en ook in het buitenland te gaan uitrollen op termijn.”

Annemarie Idema: “Ik ben blij dat mijn webshop een mooie plek krijgt bij Offspring Media. Ik heb samen met mijn vader meer dan tien jaar met veel plezier en passie aan de webshop gewerkt en ik denk dat Mathijs de shop met zijn team verder kan laten groeien. Het gevoel was direct goed en na de eerste kennismaking hebben we de verkoop snel kunnen concretiseren. Het was een perfecte match en ik vind het erg leuk om vanuit mijn kennis als verloskundige en lactatiekundige nog een bijdrage te kunnen blijven leveren in de toekomst. Daarmee blijf ik betrokken en kan ik mijn kindje toch een beetje blijven volgen.”

www.gewoonborstvoeding.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.