Marketing Report
Pathé opent interactieve X-Cube escape experiences nieuws

Pathé opent interactieve X-Cube escape experiences

Pathé en X-Corp gaan samenwerken en brengen in de zomer de X-Cube naar drie Pathé-bioscopen. De eerste locatie is inmiddels geopend bij Pathé Zwolle en in de komende weken volgen nog twee locaties bij Pathé Nijmegen en Pathé Schiedam. X-Cube is een interactieve digitale escaperoom experience voor 2 tot 6 personen. Met de toevoeging van X-Cube aan Pathé wordt nog meer fun en beleving toegevoegd aan de bioscopen.

Gamen

Een missie naar mars, een horror-avontuur of een spionnentraining volgen? Dat kan in de X-Cube. De X-Cubes zijn ruimtes van 4 bij 4 meter, gevuld met technische snufjes, zoals een immens touchscherm, controllers, blacklight, lichteffecten en een indrukwekkend geluidssysteem. In de X-Cube kunnen bezoekers diverse experiences van een uur of half uur lang spelen met 2 tot 6 personen. De experiences worden gepresenteerd door onder meer Katja Schuurman, Sterre Koning en Youtuber Ronald Vledder.

X-Cube heeft 20 vestigingen in Nederland en twee in België. Pathé Zwolle is de eerste bioscoop in Nederland die wordt uitgerust met X-Cube. De twee volgende X-Cube locaties worden in de komende weken geopend bij Pathé Nijmegen en Pathé Schiedam.

Bram van den Broek, Director New Business Pathé: “Pathé vindt het belangrijk om een mooi uitje te bieden voor alle generaties en daarom blijven we altijd innoveren. Zo hebben we sinds 2021 al met veel succes Go!Gaming locaties toegevoegd aan vijf Pathé bioscopen. Daarnaast zijn er bij steeds meer van onze bioscopen ook andere entertainment, leisure en horecagelegenheden te vinden. Ideaal om samen tijd te spenderen of het bioscoopbezoek te verlengen. X-Cube zijn unieke ervaringen die perfect passen bij Pathé, waar bezoekers samen met vrienden of familie iets bijzonders beleven. Zo kunnen zij nog meer genieten van een compleet dagje of avondje uit.”

Gerben van Leeuwen, Co-Founder X-Cube: “We zijn ontzettend trots om Pathé als locatie te hebben voor de X-Cube. In de bioscopen kunnen veel bezoekers onze experience gaan ervaren en de beleving van X-Cube met de grote haarscherpe touchscreens past perfect bij de premium filmervaring van Pathé. We kijken ontzettend uit naar de komende X-Cube locaties in de bioscopen.”

www.pathe.nl

www.x-cube.nl

Lees ook:

[Box Office] Romantisch After Everything aan kop | Week 38

18-09-2023 | 11:43:02
Het nieuwe deel in de After-reeks van romantische films trok afgelopen weekend de meeste mensen naar de bioscopen. Het publiek kan niet wachten hoe het verdergaat met Hardin en Tessa. Zal de liefde overwinnen of komen ze opnieuw allerlei obstakels tegen op het pad naar geluk?

[Box Office] The Nun 2 binnen op nummer 1 | Week 37

11-09-2023 | 16:02:26
De horror-thriller The Nun 2 komt deze week binnen op nummer 1 in de toplijst. In dit vervolg komt zuster Irene opnieuw oog in oog te staan met Valak, de demonische non 

[Box Office] The Equalizer 3 binnen op nummer 1 | Week 36

04-09-2023 | 13:18:00
Deze week komt The Equalizer 3 binnen op nummer 1 in de toplijst. Dit is het laatste hoofdstuk in de Equalizer-trilogie

Pathé en Albert Heijn komen met digitale filmspaaractie

04-09-2023 | 12:27:00
Pathé en Albert Heijn zijn via een samenwerking een digitale filmspaaractie gestart waarbij vanaf 4 september tot en met 17 september er digitaal gespaard kan worden voor een tweede gratis bioscoopkaartje en een tweede drankje of snack

[Box Office] Doggy Style binnen op nummer 9 in de toplijst | Week 35

28-08-2023 | 17:02:00
Het zal geen verassing zijn, maar de nummer 1 en 2 van de Box Office worden nog steeds vertegenwoordigd door Barbie en Oppenheimer

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.