Marketing Report
Rabobank partner FIBA 3x3 World Cup 2019 en Urban Sports Week Amsterdam

Rabobank partner FIBA 3x3 World Cup 2019 en Urban Sports Week Amsterdam

Van 18 tot en met 23 juni 2019 wordt in Amsterdam de Urban Sports Week Amsterdam 2019 (USWA) en de WK 3x3 Basketball (FIBA 3x3 World Cup 2019) gehouden. Rabobank steunt de evenementen om samen met de aanwezige Urban communities te groeien naar een gezondere wereld/leefstijl.

Barbara Baarsma, directievoorzitter Rabobank Amsterdam: "De Urban Sports Week is een prachtig evenement waar Rabobank zich met veel trots en plezier als partner aan verbindt. Het evenement brengt mensen bij elkaar en laat zien hoe leuk sporten in de stad is.  De week onderstreept het belang van een gezonde, sportieve leefstijl. En daarmee past het goed bij Rabobank’s ambitie om een bijdrage te leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland. Als Amsterdammer zie ik uit naar deze sportieve week in Amsterdam!" 

De WK 3x3 Basketball wordt georganiseerd door de sportmarketingbureaus House of Sports en TIG Sports, in samenwerking met de Nederlandse Basketballbond en Topsport Amsterdam. De Urban Sports Week Amsterdam is een initiatief van de gemeente Amsterdam, Topsport Amsterdam, TIG Sports en urban communities in de stad.

www.uswa.nl
www.fiba.basketball/3x3WC/2019

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.