Marketing Report
Saskia Wagenmakers CCO bij CANDID

Saskia Wagenmakers CCO bij CANDID

Saskia Wagenmakers treedt toe tot het directieteam van CANDID als Chief Client Officer (CCO). De aanstelling van Wagenmakers volgt kort op die van Ruud Wanck (1 oktober 2020) als CEO van het platform. Voormalig CEO en oprichter Gérard Ghazarian vervult de rol van bestuursvoorzitter.

Met de komst van Saskia Wagenmakers, die voorheen in de board zat van Dentsu Aegis en leiding gaf aan iProspect, luidt CANDID een volgende fase in. De eerste periode werd gekenmerkt door groei middels acquisities - de huidige fase combineert deze strategie met het verder verbreden en verdiepen van de dienstverlening.

Saskia Wagenmakers: “Ik ben heel kritisch geweest tijdens mijn zoektocht maar CANDID voelde meteen goed. Na een tijdje weg te zijn geweest uit de bureauwereld voelt dit als thuiskomen. Door de unieke samenstelling van CANDID omgeef ik mij met ambitieuze, ondernemende mensen die gepassioneerd zijn over wat ze doen. Ik kijk enorm uit naar mijn nieuwe rol en om samen met de mensen van CANDID en haar klanten flinke stappen te zetten.”

Ruud Wanck, CEO bij CANDID: “Ik heb zo’n 30 dagen voorsprong op Saskia en haar komst zorgt voor een vliegende start. Saskia’s intrede is cruciaal voor het bouwen van een team dat zich volledig focust op optimalisatie en groei voor onze klanten. Hiermee zullen we nog meer waarde bieden aan onze klanten als platform vanuit onze bureaus. Als CANDID zijn wij erop gericht de bestaande silo’s en fragmentering in de marketing- en communicatiewereld te doorbreken en Saskia’s ervaring, stijl en visie passen hier perfect bij.”

www.candidplatform.com

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief.