Marketing Report
Social content agency Dorst & Lesser werkt voor Nikon

Social content agency Dorst & Lesser werkt voor Nikon

Vanaf 1 april 2020 schakelt Nikon Nederland Dorst & Lesser in als social content agency. Sinds een jaar werkt het socialmediabureau met Nikon België samen vanuit het kantoor in Brussel en nu neemt Dorst & Lesser Nikon Nederland erbij in het klantenportfolio.

Met een grote online community van fotografen wil Nikon Nederland zijn aanwezigheid op social media blijven versterken. Dorst & Lesser zal Nikon Nederland hierbij ondersteunen met content creatie om zo de social footprint van Nikon te vergroten.

Hans Swaelens, marketingmanager van Nikon Benelux: “Nikon kent als geen ander de kracht van beelden en verhalen. Via social media bouwen we een band op met onze community, vertellen we ons merkverhaal en inspireren we fotografen van alle niveaus. Door onze samenwerking met Dorst & Lesser in België hebben we social media verder in het DNA van Nikon geïntegreerd en dit willen we ook verder zetten voor onze social presence in Nederland.”

Birgit Zuurveld, Managing Director van Dorst & Lesser: “Nikon is een sterk merk met een loyale en dankbare community. Door een combinatie van UGC, motion design en krachtige copywriting kunnen we dit merk op social dichter bij de consument brengen. Na een jaar succesvol samenwerken met Nikon België zijn we enthousiast om ook voor Nikon Nederland de uitdaging aan te gaan.” 

www.dorstenlesser.com

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatieAbonneer je op onze nieuwsbrief