Marketing Report
SowiesoHelder benoemt Irpa Allard tot creatief directeur

SowiesoHelder benoemt Irpa Allard tot creatief directeur

Communicatiebureau SowiesoHelder heeft Irpa Allard benoemd tot creatief directeur. Irpa Allard werkte voorheen voor MPG. waar ze  business unit director was en zakelijk en creatief eindverantwoordelijk voor alle Ahold accounts waaronder Etos, Gall & Gall, Albert Heijn/Allerhande en AH to go. Vijf jaar geleden lanceerde ze met haar team voor Ahold USA Savory magazine de Amerikaanse Allerhande, inmiddels uitgegroeid tot een platform. Ook ontwikkelde ze begin 2019 het concept voor het nieuwe magazine van DA dat vier keer per jaar verschijnt. Als creatief directeur van SowiesoHelder zal zij ook op beide projecten werkzaam blijven. Voor Ahold USA/Savory op strategie, voor DA conceptbewaking.

Joost van Iperen, managing director bij SowiesoHelder: "We vertellen verhalen en activeren merken en bedrijven. Steeds belangrijker daarin wordt het overkoepelende concept dat aansluit op de strategische koers en de communicatiedoelstellingen. Met Irpa krijgen we een specialist in huis op het gebied van strategische conceptontwikkeling en creatie met wie we samen de volgende stappen voor het bureau kunnen zetten."

SowiesoHelder wil zich de komende twee jaar focussen op uítbreiding van de kernactiviteiten: strategie, creatieve concepten en content.

Joost van Iperen: "Met name op het gebied van Digital en Live (events, exhibitions) nemen de vragen aan ons bureau sterk toe en zien we groei en kansen om zowel onze huidige als ook nieuwe klanten te helpen bij hun doelstellingen. Naast Digital en Live is ook Retail voor de komende jaar tot speerpunt benoemd."

Irpa Allard is begin november 2019 begonnen bij SowiesoHelder. Irpa Allard: "Hoog op mijn agenda: bekendheid die past bij wie we zijn en wat we kunnen. Bescheidenheid siert het team van SowiesoHelder. Dat is absoluut een mooie eigenschap. Maar als ik kijk naar de mooie merken waar het bureau mee samenwerkt en het sterke en effectieve werk dat we leveren, verdient SowiesoHelder meer bekendheid. Daar draag ik de komende jaren graag aan bij.”

www.sowiesohelder.nl

 

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief