Marketing Report
Studio Piraat ontwikkelt identiteit NL Cares

Studio Piraat ontwikkelt identiteit NL Cares

Studio Piraat ontwikkelt de identiteit van NL Cares, een platform voor flexibel vrijwilligerswerk. 

De identiteit omvat een mix van een vriendelijke en warme beeld- en vormtaal. Dit creëert een toegankelijke stijl. Het logo vormt een schild dat staat voor verbondenheid en bescherming. De fotografie straalt vrolijkheid en enthousiasme uit. Door een op maat gemaakte en gedetailleerde iconenset ontstaat een herkenbare en sprekende identiteit.

Renske Kleijn, marketingmanager bij NL Cares: "Studio Piraat heeft onze visie en missie ontzettend goed weten te vangen in het ontwerp voor de huisstijl, die ook nog eens heel goed aansluit bij onze (jonge) doelgroep. Daarnaast is ook de samenwerking heel prettig; er werd snel geschakeld en goed omgegaan met onze input. Een fantastisch mooi resultaat waar we heel blij mee zijn!"

NL Cares biedt flexibel vrijwilligerswerk aan voor individuen en het bedrijfsleven door heel Nederland. Met NL Cares kunnen vrijwilligers gemakkelijk in contact komen met mensen die net wat meer ondersteuning kunnen gebruiken. Op deze manier worden mensen uit verschillende leefwerelden samengebracht en vinden ontmoetingen plaats die zorgen voor verbondenheid en begrip.

www.studiopiraat.nl
www.nlcares.nl

 

Meld je hier aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief