[Vacatures] Global zoekt een Concession Manager

[Vacatures] Global zoekt een Concession Manager

Global is per direct op zoek naar een:

Concession Manager

Het Concessie team is het hart van Global. Het Concessieportfolio, met meer dan 230 contracten, bepaalt hoe goed wij in staat zijn om commercieel succesvol te zijn in het verkopen van de advertentieruimte op onze reclameobjecten. Een groot Concessieportfolio betekent dat wij een groot bereik genereren over heel Nederland. Al onze objecten vallen onder zo’n concessie, te weten: abri’s, supermarkten, tankstations en winkelcentra en zowel statische objecten (posters) en digitale schermen. Hoe meer bereik wij hebben, hoe meer en diverse ons aanbod wordt richting onze klanten als Unilever, Coca-Cola en ook lokale klanten.

Het Concessieteam zorgt ervoor dat wij de door ons gewenste Concessies binnenhalen. Dit doen we door het beste Accountmanagement en het slim inschrijven op aanbestedingen. Krijg jij energie van pragmatisch en strategisch werken? Super! Lees dan vooral verder, want wij zijn per direct op zoek naar een:

Concession Manager (32-40 uur)

Met gemeenten, vastgoedpartijen en de grote oliemaatschappijen sluiten we overeenkomsten die Global het exclusieve recht geven (digitale) reclameobjecten te plaatsen en exploiteren. Je bent als Concession Manager binnen jouw portfolio verantwoordelijk met deze verschillende contractpartners concessies (overeenkomsten) aan te gaan voor een langdurige samenwerking. Jij bent hierdoor een belangrijke schakel in de organisatie en bepaal jij met de rest van je collega’s één van de koersen van Global.

De Concessies contacten die wij hebben zijn gemeenten, vastgoedpartijen en de grote oliemaatschappijen, waar alle collega’s een goede relatie mee hebben.

Ook werkt het Concessie team, dat uit 8 ambitieuze en gezellig collega’s bestaat, nauw samen met het Operations team waarbij we continu werken aan een nóg beter product. Denk hierbij o.a. aan het ontwikkelen van nieuwe reclameobjecten, innovatieve manieren om duurzaamheid te bevorderen of nieuwe manieren waarop we kunnen digitaliseren.

Wat ga je doen?

 • Je hebt de verantwoordelijkheid (en dus ook de vrijheid) over je eigen portfolio met gemeentelijke concessies verspreid over Nederland.
 • Je onderhoudt continu contact met jouw Concessiepartners waarbij je secuur de gemaakte afspraken bewaakt en de focus hebt op een correcte en tijdige uitvoering. Daarnaast ben je met jouw Concessiepartners in gesprek om nieuwe behoeften en/of ontwikkelingen te monitoren.
 • Wanneer een tender binnenkomt: laat je vanwege de vaak krappe deadlines bijna alles vallen (zonder in paniek te raken) en duikt in de gepubliceerde tender teksten en bepaalt aan de hand van jouw analyse van de stukken de aanpak.
 • Jij hebt de regie en treedt op als een echte projectmanager door verschillende afdelingen (sales, operations, marketing) binnen de organisatie samen te laten werken aan de tender, je stelt deadlines en vergaart alle informatie die je nodig hebt. Uiteindelijk zal jij de tender schrijven en daarmee de sleutel naar het succes in handen hebben.
 • Je bouwt nieuwe relaties op en je onderhoudt en optimaliseert de bestaande relaties.

 

Waar zijn wij naar op zoek?

Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar ervaring op tender- of contractmanagement. Basiskennis in aanbestedingsrecht is binnen deze rol erg relevant en/of werkervaring in tendermanagement of het inschrijven op aanbestedingen.

Jij kunt goed hoofd- en bijzaken kunnen scheiden en de belangrijkste onderwerpen uit een tekst halen om deze vervolgens goed te kunnen formuleren in kansen en valkuilen. Deze eigenschappen heb je nodig om aanbestedingsdocumenten door te lezen en hieruit een vertaalslag kunnen maken naar een sluitend aanbod.

Wie ben jij verder? Je bent positief ingesteld, spot kansen en kan nauwkeurig en gestructureerd werken. Je hebt een kritische blik en je houdt de lange termijnvisie van de organisatie op je netvlies. Je kan goed zelfstandig werken en plannen, bent een echte teamspeler, maar ook de aangewezen persoon om een eigen project te runnen. Door jouw energie gaat het managen van relaties, zowel in- als extern je goed af; een goede communicatie zit in je DNA. Tenslotte is het binnen deze rol belangrijk dat je beschikt over de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift.

Wat bieden wij?

 • Geld, oftewel een passend salaris.
 • 31 vakantiedagen, + 1 dag per jaar extra wanneer je je werkjubileum viert. Dat is omgerekend 6 weken per jaar!
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een mobiliteitsplan.
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en ruimdenkend in opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Een Global sloep om jouw relaties mee te nemen tijdens de lunch of een borrel.
 • Niet geheel onbelangrijk; je neemt deel aan onze events als de Palmbomenborrel en verschillende kennis events.
 • Sportieve activiteiten zoals bootcamps.

 

Oh ja nog even dit.. wie is Global?

Global Media & Entertainment is dé buitenreclame-exploitant van Nederland. Global is onderdeel van een internationale organisatie. Het hoofdkantoor zit in Londen en daar is het bedrijf naast Out-of-Home ook marktleider in radio!

Wat is Out-of-Home?

Bewust of onbewust kom je buitenreclame, ook wel Out-of-Home genoemd, dagelijks tegen: onderweg, tijdens het boodschappen doen of tanken. Onze objecten staan overal. Het medium is dan ook uiterst geschikt om als adverteerder in een korte tijd een grote groep mensen te bereiken. Met een uitgebreid en divers portfolio, zorgt Global ervoor dat adverteerders met de juiste creatieve (Digital) Out-of-Home campagnes hun doelstellingen behalen.

Solliciteer direct!

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur snel je cv naar nl.jobs@global.com. Om een goede indruk van je te krijgen, vragen wij je een motivatie mee te sturen, waaruit blijkt wie je bent en waarom jij de perfecte keuze voor deze functie bent. We kijken uit naar je reactie en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe Globaller!

www.global.nl
www.global.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.