Marketing Report
[Case] DCVF steekt de SPARbecue aan! nieuws

[Case] DCVF steekt de SPARbecue aan!

De Combinatie van Factoren helpt SPAR al enkele jaren met haar positionering. De formule onderscheidt zich als gemakswinkel, in het dorp, in de stad, langs de snelweg, op het vakantiepark en op de universiteitscampus met een unieke combinatie van lekkere foodservice voor nu en makkelijke foodretail voor later. Deze zomer speelt SPAR met een 360-graden-campagne in op de spontane barbecue.

Uitdaging

Als de ultieme gemakswinkel wil SPAR net even verder gaan dan het standaard supermarktdomein door juist de spontane barbecue te faciliteren. Je weet wel, als de zon onverwacht gaat schijnen of als het verrassend gezellig is met je familie en vrienden in het park, in de tuin, op het strand of op de camping.

Insight

Juist als de zon in Nederland plotseling door de wolken heen prikt of als je vrienden spontaan langskomen, heb je de easy peasy service van SPAR hard nodig: grillklaar gekruid vlees, vis en vega en chillklaar gekoeld bier, wijn en fris. En vergeet de kant-en-klare sauzen, salades en stokbrood niet. Alles handig bij elkaar in de winkel of online bestellen en laten bezorgen.

De ACT-factor

Daarom introduceert DCVF een gloednieuw begrip dat alleen SPAR kan claimen: de SPARbecue! Dat is niet zomaar een BBQ, maar die spontane middag en avond met vrienden of familie met meer gezelligheid en minder hassle, waardoor je er nog nét wat extra van geniet. Geniet met gemak, volgens de pay-off van DCVF.

Middelen

Deze zomerse campagne kom je deze zomer overal tegen. Op tv en online, maar ook in outdoor, op de socials, in de folder en natuurlijk op de winkelvloer. SPARbecue ze!

www.spar.nlGedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

www.dcvf.nl


Lees ook:

[DCVF Case] De beste merkintroductie van 2021 overtreffen? That’s a graze idea!

[Case] DCVF ontwikkelt spoken word-campagne voor Waalhoven

[Column] Niels Braat: Winkelen – mijn post-lockdown teleurstelling

[Column] Michael van Kerkwijk: Je purpose kan de ijskast in

[Column] Sanne Demir: Op vakantie in de klimaatspagaat

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.