Marketing Report
Intratuin kiest Abovo Media als mediabureau nieuws

Intratuin kiest Abovo Media als mediabureau

Intratuin heeft Abovo Media verkozen als mediabureau. Intratuin heeft eerder daartoe een pitch uitgezet waar vier mediabureaus aan meededen. De samenwerking heeft betrekking op mediastrategie, -planning en -inkoop.

De keuze is volgens Intratuin op Abovo Media gevallen vanwege de passende cultuur, het niveau van de uitgewerkte case, kennis van het gehele medialandschap (inclusief folderverspreiding) en vooral de getoonde affiniteit met franchiseo-ndernemers. Abovo Media heeft inmiddels het B Corp-certificaat aangevraagd en voor Intratuin is duurzaamheid vanzelfsprekend. Beide bedrijven zullen hier de komende tijd samen verder op doorpakken.

Lobke Samallo, manager Formule en Marketing Communicatie Intratuin: “Abovo Media wist ons tijdens de pitch zodanig te inspireren dat we denken in hen de juiste mediapartner gevonden te hebben voor onze ambities in de toekomst.”  

Rein Vogel, CCO bij Abovo Maxlead: “Ons team is trots en enthousiast om Intratuin als klant te verwelkomen. Intratuin is marktleider en met 55 winkels in Nederland, 11 in Duitsland en 3 in België, een klant die ons past als een jas. De match op het gebied van ondernemerschap, nuchterheid en lef komt tijdens de eerste contacten al duidelijk naar voren. Het is echt een klant waar we enorm veel energie van krijgen.”

www.abovomedia.nl

www.intratuin.nl

 

Lees ook:

[Vacatures] Abovo Media zoekt een Social Ads Consultant

29-11-2023 | 07:35:00
Abovo Media is per direct op zoek naar een Social Ads Consultant - Hoorn

[Marketing Report TV] Daan Gijbels over L'OUI

28-11-2023 | 06:40:00
Daan Gijbels is te gast bij Marketing Report TV. Met Peter Wybenga spreekt hij over de terugkeer van cocktails en zijn quality time cocktails concept

[Vacatures] Abovo Media zoekt een Projectmanager

20-11-2023 | 15:22:00
Abovo Media is per direct op zoek naar een Projectmanager - Hoorn

[Vacatures] Abovo Media zoekt een Marketing Communicatie Specialist

30-10-2023 | 09:04:00
Abovo Media is per direct op zoek naar een Marketing Communicatie Specialist - Hoorn

[Vacatures] Abovo Media zoekt een Planner AM Beyond

30-10-2023 | 08:55:00
Abovo Media is per direct op zoek naar een Planner AM Beyond - Hoorn
 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.