Intratuin kiest Abovo Media als mediabureau

Intratuin kiest Abovo Media als mediabureau

Intratuin heeft Abovo Media verkozen als mediabureau. Intratuin heeft eerder daartoe een pitch uitgezet waar vier mediabureaus aan meededen. De samenwerking heeft betrekking op mediastrategie, -planning en -inkoop.

De keuze is volgens Intratuin op Abovo Media gevallen vanwege de passende cultuur, het niveau van de uitgewerkte case, kennis van het gehele medialandschap (inclusief folderverspreiding) en vooral de getoonde affiniteit met franchiseo-ndernemers. Abovo Media heeft inmiddels het B Corp-certificaat aangevraagd en voor Intratuin is duurzaamheid vanzelfsprekend. Beide bedrijven zullen hier de komende tijd samen verder op doorpakken.

Lobke Samallo, manager Formule en Marketing Communicatie Intratuin: “Abovo Media wist ons tijdens de pitch zodanig te inspireren dat we denken in hen de juiste mediapartner gevonden te hebben voor onze ambities in de toekomst.”  

Rein Vogel, CCO bij Abovo Maxlead: “Ons team is trots en enthousiast om Intratuin als klant te verwelkomen. Intratuin is marktleider en met 55 winkels in Nederland, 11 in Duitsland en 3 in België, een klant die ons past als een jas. De match op het gebied van ondernemerschap, nuchterheid en lef komt tijdens de eerste contacten al duidelijk naar voren. Het is echt een klant waar we enorm veel energie van krijgen.”

www.abovomedia.nl

www.intratuin.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

Abovo Media publiceert Retail Media landschap in Nederland

17-05-2024 | 09:57:06
Het Retail Media landschap kent verschillende ecosystemen en partijen, waar dit overzicht inzicht moet geven in de verschillende categorie├źn en deelnemers

[Vacatures] Abovo Media zoekt een Projectmanager

03-05-2024 | 07:28:00
Abovo Media is per direct op zoek naar Projectmanager - Hoorn

[Vacatures] Abovo Media zoekt een Senior Media Consultant

03-05-2024 | 07:09:00
Abovo Media is per direct op zoek naar Senior Media Consultant - Hoorn

[Vacatures] Abovo Media zoekt een Creative

02-05-2024 | 08:24:00
Abovo Media is per direct op zoek naar een Creative

Abovo is verkozen tot nummer 1 media- en tradingdeskbureau Emerce100

26-04-2024 | 10:59:15
In het gepubliceerde onderzoek de Emerce100 is Abovo Media door online beslissers gekozen als nummer 1 mediabureau en nummer 1 tradingdesk bureau
 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.