Natwerk ontwikkelt campagne Humanistisch Verbond

Natwerk ontwikkelt campagne Humanistisch Verbond

Natwerk die in maart 2023 na een pitch van het Humanistisch Verbond verkozen is als het reclamebureau, heeft daarvoor een eerste campagne gelanceerd. De campagne 365 reminders om jezelf te mogen zijn wil 365 dagen aandacht vragen voor het belang van de vrijheid om jezelf te mogen zijn en dat je die vrijheid ook anderen moet gunnen.

Geheugensteuntje

De campagne is een geheugensteuntje op social media met persoonlijke foto's en quotes. Tijdens diverse Pride events door heel Nederland worden mensen door het Humanistisch Verbond geportretteerd: van feestvierders, dagjesmensen, hulpverleners tot voorbijgangers. Welke boodschap willen zij Nederland meegeven: wat mogen we na de Pride niet vergeten? Een antwoord op die vraag verschijnt elke dag online in de vorm van een portret op de instagrampagina @365dagenreminders.

Robbert Bodegraven, directeur van het Humanistisch Verbond: “We willen dat er blijvend aandacht is voor het feit dat mensen zichzelf mogen zijn en we de ander die vrijheid moeten gunnen. Na Pride verdwijnt die aandacht al snel weer naar de achtergrond."

De campagne start met een paginagrote advertentie in het Parool waarin Robbert Bodegraven de eerste reminder onder de aandacht brengt. Gevolgd door een landelijke out of home campagne met de opvolgende reminders, waarvoor blowUP media ruimte beschikbaar stelde. Unlike verzorgde de animaties.

Alle uitingen leiden naar de instagrampagina @365dagenreminders waarop de campagne 365 dagen lang te volgen is.

www.natwerk.nl

www.humanistischverbond.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

Natwerk en ARTIS introduceren het Weetjes Kleedje

11-07-2024 | 14:41:00
In samenwerking met Natwerk lanceert ARTIS een campagne die alle Amsterdammers uitnodigt om te ontdekken dat ARTIS leeft tijdens de Zoomeravonden

Natwerk en Zilveren Kruis promoten zonbescherming op terrassen

24-06-2024 | 10:12:28
Zilveren Kruis en Natwerk werken samen aan een campagne om het belang van zonbescherming en het voorkomen van huidkanker te benadrukken.

[Marketing Report Cannes 2024] Reinier Steures (Natwerk): We strijden samen met Zilveren Kruis tegen huidkanker

20-06-2024 | 10:52:00
New Business Radio zendt een week lang uit vanaf Cannes Lions - het grootste reclamefestival op aarde. Iedere dag ontvangen we toonaangevende gasten uit de wereld van media en marketingcommunicatie. De uitzendingen zijn dagelijks live te beluisteren en als podcast op de website van Marketing Report.

Natwerk lanceert campagne voor Bitonic

17-06-2024 | 09:19:00
In de  campagne zien we bitcoin-investeerders die dankzij de app helemaal niet met bitcoin bezig zijn.

[Vacatures] UNLIKE zoekt een Projectmanager

10-06-2024 | 16:22:00
UNLIKE is per direct op zoek naar Projectmanager
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.