Marketing Report
Albert Heijn lanceert label Culii

Albert Heijn lanceert label Culii

Albert Heijn komt in de aanloop naar de feestdagen met het label Culii, een lijn met producten die thuis eten bijzonder moet maken.

Culii. Culii is verkrijgbaar in voor-, bij-, hoofd- en nagerechten voor twee personen. Elk gerecht bestaat uit verschillende componenten, waarmee klanten in een handomdraai een extra lekkere maaltijd op tafel kunnen zetten.

De producten van dit label zijn het hele jaar rond beschikbaar met wisselende smaken van het seizoen, zoals voor de komende feestperiode rivierkreeftjescocktail met avocadocrème, bietencarpaccio met geitenkaas en hazelnoot, biefstuk Madeira met paddenstoelen, zalmfilet prosecco met pistachenootjes en zeekraal en meer.

Winkels langer open

Op de drukke dagen voor kerst zijn zo'n 250 winkels open tot middernacht, zodat klanten nog beter verspreid hun boodschappen kunnen doen. Op eerste kerstdag zijn 645 winkels van Albert Heijn open. Op tweede kerstdag zijn dat er 914. Op nieuwjaarsdag zijn opnieuw 645 winkels open.

Iets extra's in de feestmaand is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Naast de reguliere donaties en diverse acties, geeft Albert Heijn in december 17.000 cadeauboxen aan haar maatschappelijke partners - Het Rode Kruis, LINDA.foundation en Voedselbanken Nederland - om zo iets extra's te doen voor mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

www.ah.nl

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief.