Arjan Veenhuis Managing Director Candid Amplify

Arjan Veenhuis Managing Director Candid Amplify

10-07-2019 09:28:10 | Door: Katja Brokke | hits: 1073 | Tags:

Arjan Veenhuis is aangetreden als Managing Director van Candid Amplify, onderdeel van de Candid Group. Candid Amplify verzorgt binnen Candid Group onder andere de resources & tools en de media buying voor de labels.

Arjan Veenhuis heeft ruime ervaring opgedaan in het opzetten, inrichten en uitbouwen van een shared-service-organisatie en media-trading-activiteiten, zowel op klant- als groepsniveau bij onder andere Starcom, Havas en Abovo Media.

Arjan Veenhuis: “De Candid Group heeft een razendsnelle ontwikkeling laten zien in het Nederlandse medialandschap, welke wordt gedreven door een enorme ambitie en ondernemerschap. Het realiseren van een succesvol communicatie- en mediaplatform is in volle gang en dit is voor mij het perfecte moment om in te mogen stappen. Candid Amplify is een cruciale schakel van het platform, waarin belangrijke onderdelen ter ondersteuning van de labels, klanten en relaties worden samengebracht. Ik kijk er naar uit om, met het opzetten en uitbouwen van Candid Amplify, een bijdrage te leveren aan het verdere succes van de groep.”

Erik van Laar, COO van Candid Group: “Wij zijn blij met de komst van Arjan Veenhuis en hebben er alle vertrouwen in dat Arjan met Candid Amplify een constructieve bijdrage gaat leveren aan de scale-up doelstelling die wij binnen onze platformorganisatie gaan realiseren.”

Met de komst van Arjan Veenhuis is Bert van Grieken, tot voor kort inkoopdirecteur, benoemd tot Head of Procurement en daarmee verantwoordelijk voor het gehele non-media-buying-proces en rechtsreeks rapporterend aan de C-board.

www.candidgroup.nl

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.