Marketing Report
Bas de Kok aangesteld als Digital & Innovation Lead bij M2Media nieuws

Bas de Kok aangesteld als Digital & Innovation Lead bij M2Media

Per 1 juli 2022 heeft Bas de Kok het managementteam van M2Media versterkt als Digital & Innovation Lead. Met zijn brede kennis op het gebied van digital marketing en innovatie zal Bas de digitale positionering en propositie van M2Media verder versterken en uitbouwen.

Bas is al meer dan een decennium actief in de wereld van digitale marketing, performance en media. Hiervoor was hij werkzaam als digitaal strateeg en innovatiemanager bij verschillende digitale bureaus als Universal Media (IPG), Greenhouse (GroupM) en Springbok (voorheen Adeptiv).

Jasmijn Bouwmeester, Agency Lead bij M2Media: "Wij zijn de afgelopen jaren onwijs gegroeid in onze digitale dienstverlening. Daardoor zijn we niet alleen in onze expertise, maar ook in de kwaliteit en omvang van ons team gegroeid. De focus van Bas komt te liggen op digitale innovatie en verdere groei van de digitale zichtbaarheid van onze klanten. Met zijn ervaring en expertise is hij een zeer waardevolle aanvulling op ons managementteam.”

Bas de Kok: "Mijn stap naar M2Media voelt logisch en gelijk ook vertrouwd. M2Media is niet alleen een gevestigde naam in de bureauwereld, er werken ook veel oud-collega’s van mij. Het voelt dan ook als thuiskomen in een warm, hecht en gedreven team. Ik heb heel veel zin om samen met Jasmijn, Han en het (digital) team verder te bouwen aan een future-proof agency.”

www.m2media.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.