Marketing Report
BureauBranded ontwikkelt actuele referentievideo voor Microsoft

BureauBranded ontwikkelt actuele referentievideo voor Microsoft

BureauBranded heeft een actuele referentievideo voor Microsoft geproduceerd. Voordat de coronamaatregelen van kracht werden, vonden de shoots plaats van deze video. Microsoft wil met de video haar positie in het onderwijs onder de aandacht brengen.

The British School in the Netherlands is een internationale privéschool en een officiële Microsoft Showcase School. Microsoft heeft BureauBranded gevraagd aan de hand van deze school in beeld te brengen wat de invloed van technologie is op de kwaliteit van het onderwijs.

Eerder ontwikkelde BureauBranded-oprichter Dennis Nieuwendijk vanuit zijn rol bij The Story Lab meerdere videoproducties voor Microsoft. In de referentievideo vertellen drie ambitieuze studenten hoe technologie specifiek bij The British School in the Netherlands bijdraagt aan beter onderwijs en welke rol Microsoft daarin speelt.

Brigitte Verdegaal, Product Marketing Manager Devices bij Microsoft: “BureauBranded heeft het proces vanaf het begin tot het eind gemanaged, waarbij altijd sprake was van flexibiliteit, heldere communicatie en veel creativiteit. Dit heeft geresulteerd in een prachtige referentie case waar alle partijen zeer gelukkig mee zijn.”

www.bureaubranded.nl
www.microsoft.com

 

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief