Marketing Report
DVJ Insights stelt Nicole Engels aan als Director Center of Expertise

DVJ Insights stelt Nicole Engels aan als Director Center of Expertise

DVJ Insights heeft Nicole Engels aangesteld per 1 september als Director Center of Expertise. In deze nieuwe rol geeft zij leiding aan het gelijknamige team, dat bestaat uit het Innovation LAB, het Science & Analytics team, en het Marketing Communicatie team. Het Center of Expertise draagt bij aan de zichtbaarheid en kwaliteit van het snelgroeiende onderzoeksbureau voor wat betreft de kwaliteit van de producten, tools & deliverables, methoden & analyses inclusief training van collega’s én het delen van kennis en content. In deze functie rapporteert zij aan de Managing Director.

Nicole Engels is een ervaren Marketing Intelligence Manager met brede ervaring in de broadcast media industrie. Voorafgaand aan haar komst bij DVJ Insights werkte Nicole jarenlang als Manager Publieksonderzoek en Marketing Intelligence bij de NPO. Daarvoor werkte ze onder meer als Directeur bij het Nationaal Luister Onderzoek, en als Research Director bij Ster.

Marieke van Echtelt, Managing Director: “We blijven groeien, maar om ook klaar te zijn voor de toekomst is het belangrijk om de juiste mensen aan boord te hebben die de verschillende teams goed kunnen ondersteunen. De ervaring van Nicole aan zowel onderzoeks- als marketingkant sluit hier goed bij aan. We zijn dan ook erg blij dat Nicole ons Management Team komt versterken. Met de komst van Nicole kunnen we de continue vernieuwing van onze dienstverlening nog beter faciliteren en zodoende DVJ’s duurzame concurrentievoordeel onderstrepen.”

Nicole Engels: “De combinatie van de verschillende facetten binnen DVJ vind ik heel aansprekend. Onderzoek, marketing en wetenschap zijn belangrijke pilaren en sluiten feilloos aan bij mijn eigen ervaring en achtergrond. Ik kijk er erg naar uit om de brug te slaan tussen onderzoek, praktijk en kennis uit de wetenschap, en om zo een bijdrage te leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van de organisatie.”

www.dvj-insights.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.