Marketing Report
EarthToday breidt uit met drie krachten nieuws

EarthToday breidt uit met drie krachten

EarthToday, een initiatief om de aarde meter per meter te beschermen, heeft zijn team uitgebreid met drie krachten. 

Bart Bruggemann die sinds januari 2018 al via een freelance contract werkte voor EarthToday, is aangesteld als Senior Visual Designer, Ann Chang is inmiddels begonnen als Senior Product Manager en Sarah Delatour is benoemd tot Principal of Communications.

Groei en ambitie

EarthToday werd vorig jaar officieel gelanceerd door een collectief van toonaangevende tech- en media-ondernemers, als oplossing voor een van de grootste uitdagingen waar wij als mensheid voor staan: het beschermen van 50 procent van de planeet, om deze leefbaar te houden voor volgende generaties.

Constance Scholten
, founding board member en Chair Community van EarthToday: “Onze internationale community van mensen, bedrijven en natuurbeschermingsorganisaties groeit hard en het platform is volop in ontwikkeling. Deze uitbreiding van het team past bij de ambities die we hebben als bedrijf. Ons team bestaat uit zeer getalenteerde, betrokken en bevlogen mensen die heel bewust hebben gekozen voor onze missie om natuurbescherming wereldwijd op te schalen. Bart, Ann en Sarah passen daar perfect in. Ik ben ervan overtuigd dat we, door de ervaring die zij meebrengen, ons bedrijf naar een volgend niveau tillen.”

Bart Bruggemann

Bart Bruggemann werkt als designer al 25 jaar nauw samen met EarthToday-oprichter Kees Zegers. Zo was hij onder andere betrokken bij het ontwerpen van de website NU.nl, waar deze medeoprichter van is. De designer stond aan de wieg van EarthToday en is samen met de oprichter verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het volledige design-systeem. Na jaren zelfstandig te hebben gewerkt, is Bart Bruggeman in loondienst getreden bij EarthToday.

Ann Chang

Ann Chang stapt in de Product Circle van EarthToday en zal als Senior Product Manager verantwoordelijk zijn voor de schaalbare groei van het platform en verdere ontwikkeling van het product. Eerder was ze verantwoordelijk voor het product portfolio van het bekende growth marketing training bedrijf Growth Tribe waar zij als International Business Unit Director werkte en leidde zij als Digital Marketing Specialist & Product Manager zeer succesvol de groeistrategie bij het internationale bedrijf Studyportals.

Sarah Delatour

Sarah Delatour betreedt de Marketing Circle en wordt als Principal of Communications verantwoordelijk voor het vertellen van het EarthToday-verhaal, de communicatiestrategie en alle mediarelaties van EarthToday. Ze werkte voorheen als Communications Director bij FutureFactor (destijds FinchFactor) en als Head of Brand Communications bij Spinnin’ Records. De afgelopen jaren werkte ze freelance voor verschillende bureaus en bedrijven in de creatieve- tech- en innovatie-sector waaronder voor BAAS Amsterdam, VICE media, Patagonia en duurzame mode-app Renoo.

www.earthtoday.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.