Marketing Report
EasyPark komt met andere visuele identiteit nieuws

EasyPark komt met andere visuele identiteit

EasyPark Group, actief in slimme parkeer- en mobiliteitsoplossingen, heeft zich de afgelopen jaren uitgebreid in Europa, Noord-Amerika en Australië. De groep komt met een vernieuwde visuele identiteit, met de roze en paarse kleur in een nieuw jasje.

Marius Koerselman, Country Director EasyPark Nederland: “We willen dat ons merk ons doel visualiseert om steden leefbaarder te maken door een gevoel van gemak, controle en positieve energie uit te stralen.”

Het techbedrijf in parkeeroplossingen streeft ernaar steden leefbaarder te maken door parkeren makkelijker te maken in meer dan 25 landen en 3200 steden. De groep is de laatste jaren sterk gegroeid, op het gebied van productaanbod, volwassenheid in de markt en door geografische uitbreiding.

Het merk blijft in de basis roze en paars maar wordt uitgebreid met een breder kleurenpalet. Het ontwerp is gebaseerd op een sterke rechthoekige vorm, die gemakkelijk wordt geassocieerd met een auto of een parkeerplaats. Dit wordt ondersteund door grafische elementen.

www.easyparknederland.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.