Marketing Report
Eric-Jan Vis Partner en Sales Directeur bij Marketing Report nieuws

Eric-Jan Vis Partner en Sales Directeur bij Marketing Report

Eric-Jan Vis is partner geworden bij Marketing Report en heeft de functie van Sales Directeur op zich genomen. Hij brengt een zwaar cv mee waarop verschillende commerciële functies staan bij gerenommeerde partijen in ons vakgebied, zoals de Adformatie Groep, BBP Media en Lukkien.

Bas Vlugt, oprichter Marketing Report: "Het is een meer dan groot genoegen dat Eric-Jan bij ons de sales komt doen. Het is voor wat mij betreft zowel op zakelijk als persoonlijk vlak een perfecte match. Eric-Jan is een autonoom persoon die liever de markt in gaat in plaats van rapporten schrijven en vergaderen. Als netwerkorganisatie werken wij met mensen uit de hele wereld - ik weet zeker dat Eric-Jan zich al snel als een vis in het water zal voelen."

Peter Wybenga: "Ik ken Eric-Jan als een prettig eigenwijze man die leeft voor zijn vak, om niet te zeggen; die leeft voor de deal. De sales-ervaring in ons vakgebied die hij meebrengt is ongeëvenaard. Van de mensen in ons vak die ertoe doen, zijn er maar weinig die hij niet persoonlijk kent. Goed dat Eric-Jan er is, want met de lancering van verschillende nieuwe platforms en de ontwikkeling van het Media | Marketing Jaarboek, is er meer dan veel te doen."

Eric-Jan Vis: "Het is een groot plezier en een eer om partner te zijn bij Marketing Report. Een prachtig merk, net zoals de andere merken in het portfolio waarmee ik aan de slag ga, zoals Nederlands MediaNetwerk, Whitepaper Sessions, Cross Media Congres & Awards en natuurlijk de Media100 en Marketing100. Ik ga aan de slag in een vakgebied waar zeker anno 2022 van alles te doen is. Waar het kan, zal ik mijn ervaring en kennis inbrengen. We gaan een boeiende periode tegemoet."

Op een later tijdstip wordt binnen Media Meetings & Magazines een sales propositie voor derden geïnitieerd, onder leiding van Eric-Jan. Hierover binnenkort meer.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.